Beschermhoes stapelstoel

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Beschermhoes stapelstoel kopen

Tuinmeubelen.nl zou Tuinmeubelen.nl niet zijn zonder deze handige beschermhoes voor stapelstoelen. Want stel nu: je hebt je tuinset of je loungeset netjes afgedekt met de gepaste hoes, maar je extra stapelstoelenworden nog steeds blootgesteld aan regen, sneeuw en wind. Dat probleem is nu snel verholpen met onze slimme beschermhoes voor stapelstoelen.

Afmetingenbeschermhoes

Deze beschermhoes voor stapelstoelen is uitermate geschikt voor vier tot zes stapelstoelen met een totale afmeting van 66x66x88/128 centimeter. Hij is gemaakt van groen gekleurd PE weefsel. Zo garandeert hij waterdichtheid en UV-bescherming. Door het unieke opzet is het ook gemakkelijk om verschillende hoezen te combineren en zo een virtueel eindeloze hoeveelheid stapelstoelen de gepaste bescherming te bieden. Let daarbij wel even op en dek alleen je droge stoelen af: het tegendeel is contraproductief.


Alleen de beste kwaliteit

Onze unieke beschermhoes voor stapelstoelen is een typisch voorbeeld van wat Tuinmeubelen.nl voor jou tuinmeubilair kan betekenen. Door onze hoge graad van specialisatie en onze totale controle over het productieproces, kunnen wij deze praktische en elders moeilijk te vinden beschermhoes probleemloos aanbieden aan de beste prijs en kwaliteit. Je ontvangt jouw beschermhoes al na drie werkdagen, hebt veertien dagen retourrecht en twee jaar productgarantie. Redenen genoeg dus om hieronder even door te klikken en kennis te maken met de ideale beschermhoes voor jouw klapstoelen.