Tuinkussentas

Je tuinkussens moeten natuurlijk altijd de beste kwaliteit houden. Daarom bied tuinmeubelen.nl naast beschermhoezen voor je loungeset of tuinset aparte tuinkussens tassen omdat je beschermhoes van je loungeset gewoon niet goed genoeg is om je tuinkussens voor langere tijd goed onder te houden omdat ze dan te vochtig worden en dat je tuinkussens aantast vandaar dat we dus ook tuinkussens tassen hebben zodat als je een langere tijd je lounge of tuinset niet gebruikt je de kussens ervan af kan halen en in de tuinkussen tas te doen. Want in de tuinkussentas zitten jouw kussens beschermd en veilig.

 Tuinkussen tas kopen op tuinmeubelen.nl

Als je een tuinkussen hoes  koopt moet je natuurlijk wel zeker weten dat de afmetingen kloppen en daarom verkopen we op Tuinmeubelen.nl tuinkussen hoezen in verschillende afmetingen. De afmetingen die we op tuinmeubelen.nl verkopen zijn:

  • 80x80xh60
  • 125x40x50
  • 200x75x60
  • 125x32x50
  • 175x80x60

De verschillende afmetingen zijn niet het enige waar je uit kan kiezen ook kun je kiezen uit verschillende merken want tuinmeubelen.nl verkoopt tuinkussen tassen van verschillende merken. Merken die Tuinmeubelen.nl verkopen zijn.

  • Aerocover
  • AllSeasons cover
  • Aquashield
  • garden Impressions
  • Madison

De tas wordt daarbij zowel aangeboden in een budget, basic of luxe variant. De budget tuinkussentas is gemaakt uit groen PE weefsel en heeft twee handgrepen. De basic variant is gemaakt uit het nog stevigere polyester en voorzien van een antraciet-kleurige PU coating. De luxe variant is niet alleen voorzien van twee handgrepen, maar ook van een ventilatiesysteem. Deze tas is gemaakt uit polyester met waterdichte naden en een taupe-kleurige PVC coating: extra stevig, waterdicht en zonwerend. Bij het gebruik van al onze tuinkussen hoezen is wel enige voorzichtigheid geboden. Zo wordt de tuinkussentas best bewaard op een droge plek aangezien een rits onmogelijk waterdicht kan worden gemaakt. Ook is het sowieso aan te raden enkel droge kussens in deze tas te bewaren. Het tegendeel is een aanslag op jouw kussens. En dat is natuurlijk het laatste wat wij willen. Bij ons krijgt jouw tuinkussentas daarom de absolute prioriteit.


Alleen de beste prijs/kwaliteitsverhouding

Onze prijs/kwaliteitsverhouding is daarbij ongeëvenaard dankzij onze strikte controle op alle bedrijfsprocessen van productie tot levering. Daarom heeft jouw tuinkussentas een garantie van twee jaar en krijg je ook een retourrecht van veertien dagen. Vrezen hoef je dus niks wanneer je hieronder jouw unieke tuinkussentas kiest en online bestelt. Binnen drie werkdagen is hij al de jouwe en zul je hem eenvoudigweg niet meer kunnen missen!

Als je toch iets niet begrijpt of advies wil hebben over de tuinkussens tassen kan je altijd een mailtje sturen naar onze klantenservice of tijdens onze werkuren eventjes bellen, want onze klantenservice wil je altijd helpen om de juiste keuze te maken.