Mokka is de kleur van 2023

Mokka is de kleur van 2023

Kleuren zijn zeer bepalend in je tuin. Wat is nu de kleur van 2023? Mokka, Latte, crème en taupe zijn de trend kleuren van 2023 voor je tuinmeubelen. Deze warme sfeervolle kleuren kun je laten terug komen in je tuinstoelen, loungeset, tuinkussens, parasol, zweefparasol en meer. Wij zien bij het tuinmeubelen merk 4 Seasons Outdoor in deze kleur al een hele mooie collectie.

Mokka de kleur van 2023

Waarmee combineren je deze kleur van 2023?

De kleuren mokka, taupe, crème en latte combineer je heel goed met andere zachte kleuren. Denk aan natuurlijke materialen zoals teak hout en het steekt mooi af met veel groene planten rondom je tuinset of loungeset.

Lichte kleuren doen het goed en maakt het lekker zomers! Zo komt deze kleur ook goed uit op moderne beton grijze tegels of vergrijst hout van je schutting. Denk je aan bijpassende sier tuinkussens? Dan kun je denken aan de lichte tinten zoals crème en gebroken wit.

mokka de tuinmeubelen kleur van 2023

Hoe kan ik een warme sfeer creëren op mijn terras met deze kleuren?

Het toverwoord hierin is accessoires! Maar ook planten plaatsen en hoekjes creëren. Een loungeset op zichzelf geeft niet dat gezellige sfeervolle terras wat je wenst. Accessoires zorgen hiervoor. Denk aan hoge en lage plantenbakken, terras verwarming zoals een terraskachel, wand bekleding of kleur, een buiten vloerkleed en, niet te vergeten, sierkussens en warmte dekentjes. Scherm eventueel een gedeelte van je terras af met een divider of plantenbakken. Zo kun je heel eenvoudig een knus hoekje realiseren.

Mokka de tuinmeubelen kleur van 2023

De tuinmeubelen trend van 2023

Mokka, latte en taupe zijn de tuinmeubelen trend kleuren van 2023. Op deze pagina heb je de Puccini en Raffinato gezien van het tuinmeubelen merk 4 Seasons Outdoor. Deze volledige tuinmeubelen collectie is bij ons verkrijgbaar. Zoek op tuinmeubelen.nl naar deze twee collecties, zodat je alle mogelijkheden kunt zien.

Er is namelijk heel veel keuze:

  • Tuinstoelen.
  • Tuinbanken.
  • Lounge tuinstoelen.
  • Loungesets.
  • Parasols.
  • Zweefparasols.

Met bijpassende tuintafels, bijzettafels, plantenbakken en andere sfeermakers.

Tuinmeubelen.nl kan een set samenstelling voor je maken voor een goede basis!

Wij kunnen, aan de hand van de boven gepresenteerde sets, ook een totaal aanbieding doen zodat je direct de basis hebt staan voor een compleet sfeervol terras. Dit bestaat dan uit een tuinset en/of loungeset met bijpassende plantenbakken, zweefparasol, buitenvloerkleden, bijzettafels en sierkussens. Zo heb je in één keer een goede basis voor een prachtig sfeervol terras!

Neem contact met ons op zodat één van onze experts je hierin kan adviseren en inspireren. Dit kan door een mail te sturen naar klantenservice@tuinmeubelen.nl.

VERGELIJKBARE BLOGS