Hoe onderhoud je je tuinmeubelen met slecht weer?

Hoe onderhoud je je tuinmeubelen met slecht weer?

Wat moet je nou doen met deze regen achtige dagen en je tuinmeubelen? Je wilt natuurlijk niet de tuinmeubelen zomaar buiten laten staan maar het kan natuurlijk ook niet naar binnen gehaald worden. Gelukkig hebben wij daar bij tuinmeubelen.nl wat op! Wij hebben verschillende producten die je hierbij kunnen helpen. Lees verder als je meer over de producten wilt weten. 

Onze onderhoudsmiddelen

Tuinmeubelen.nl heeft verschillende producten om te helpen dat je tuinmeubelen beschermd worden. We hebben producten die je van te voren kan aanbrengen en we hebben producten waar je de tuinmeubelen veilig in kan opbergen. De producten die je van te voren kan aanbrengen zijn de sprays die verschillende materialen beschermen nadat de spray erop zit. Voor tijdens de koude en natte dagen hebben we beschermhoezen die je eroverheen kan plaatsen. De protector sprays zijn van 4 Seasons Outdoor en de beschermhoezen zijn van AeroCover. 

KLIK HIER NAAR ALLE ONDERHOUDSMIDDELEN

 

Protectors

4 Seasons Outdoor Kussen & Parasol Protector

 

Bescherm je tuinkussens en parasoldoek met het onderhoudsmiddel: kussen & parasol beschermen/ protector. Het zorgt ervoor dat je materialen meer water- en vuilafstotend zijn. Het heeft tevens een UV-blocker, wat verkleuring door zon-licht vertraagd. Het voedt de materialen, waardoor ze minder snel uitdrogen, wat de levensduur ten goede komt.

4 Seasons Outdoor Teak Protector

 

Met teakhout beschermer weet je eenvoudig de levensduur van je teakhouten tuinmeubelen te verlengen. Wij adviseren om dit minimaal 1x per jaar goed te doen, gebruik dan ook de teak cleaner. Ben je heel zuinig op je teakhouten tuinmeubelen, dan zou je dit ook 2 of 3x per jaar kunnen doen. Dit onderhoudsmiddel vertraagt ook de vergrijzing, door de UV-blocker.

4 Seasons Outdoor RVS Protector

Deze protector geeft je RVS tuinmeubelen een beschermlaagje, zodat ze minder snel roest onderhevig zijn. Bij roestvrij staal zal vaak vlugroest optreden. Als je je RVS tuinmeubelen 2 keer per jaar behandelt met deze protector heb je langer plezier van je tuinmeubelen.

 

4 Seasons Outdoor Wicker Protector

Het onderhoudsmiddel wicker en textileen beschermer/ protector biedt een goede bescherming. Het is voor meerdere materialen inzetbaar en biedt bescherming tegen:
  • Vocht.
  • UV-straling.
  • Vuil.
  • Vogelpoep.
  • Bladeren.
  • Algen aanslag.
  • en meer.

4 Seasons Outdoor HPL Protector

De protector voor HPL maakt HPL water- en vochtafstotend. Het helpt vlekken veroorzaakt door eten en drinken te voorkomen.

AeroCovers

Met een AeroCover hoes bescherm je jouw tuinmeubel optimaal en verleng je de levensduur hiervan. AeroCover is een van de beste merken voor beschermhoezen, dit komt doordat de beschermhoezen ademend zijn. Je hebt AeroCover hoezen in verschillende formaten, zodat jouw tuinset ook beschermd kan worden. Wil je meer lezen over welke beschermhoes het beste voor je is lees dan dit blog

Hoe werken de Aerocovers?

 

 

Weet je het nog niet?

Kom dan gerust langs in onze showroom in Naarden. Alle onderhoudsproducten zijn ook daar verkrijgbaar en je kan zelf nog om tips en advies vragen. Onze medewerkers in de winkel zoeken met alle liefde samen met je naar een passend product voor je tuinmeubelen. 

VERGELIJKBARE BLOGS