Top 10 all weather loungeset

Top 10 all weather loungeset

Op zoek naar een All Weather loungeset maar je heb nog geen idee waar te beginnen? Wij, van tuinmeubelen.nl, hebben daarom de top 10 All Weather loungeset lijst opgesteld. Naast deze top 10 is er nog veel meer keuze! Dat zullen wij ook in dit artikel behandelen. 

Hieronder vind je de Top 10 All Weather loungesets en een volledige toelichting over All weather.

All Weather loungeset top 10

 1. Paradiso.
 2. Fabrice.
 3. Metropolitan.
 4. Eternity.
 5. Balade.
 6. Calpi.
 7. Ibiza.
 8. Osaka.
 9. Sempre.
 10. Raffinato.

1. Paradiso

De Paradiso is één en al klasse. De sfeer en uitstraling die deze set heeft is daarbij uniek. De zachte natuurlijke kleuren in combinatie met heerlijk dikke All Weather tuinkussens maken deze set qua looks en beleving werelds! Comfortabel de zomer doorkomen is dan ook gegarandeerd. Dit samen met het klasse 1 teak hout geven hem een luxe en natuurlijke verschijning. Deze 4 Seasons Outdoor Paradiso loungeset is modulair en kun je zelf helemaal samenstellen.

Vanaf prijs +-: € 6500,-.

nr. 1 paradiso loungeset - all weather - 4 Seasons outdoor

2. Fabrice

De 4 Seasons Outdoor Fabrice tuinmeubelen collectie is groot en enorm populair. Het prachtige rope in combinatie met de lichte All Weather kussens, vormgegeven in een rond design, maken hem één van de meest gewilde items. Je hebt dan ook veel te kiezen in de 4SO Fabrice tuinmeubelen collectie:

 • Tuinstoelen.
 • Lounge tuinstoel.
 • Tuinbank.
 • Stoel-bank loungeset.
 • Hoek loungeset.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat juist deze set in de top 10 staat van de meest populaire All Weather loungesets.

Vanaf prijs +-: € 3599,- hoek loungeset.

Vanaf prijs +-: € 3329,- stoel-bank loungeset.

nr 2. Fabrice loungeset - all weather - 4 Seasons Outdoor

3. Metropolitan loungeset

De 4 Seasons Outdoor Metropolitan loungeset is modern, strak en comfortabel. Het dikke onderhoudsvrije aluminium frame, gecombineerd met de dikke All Weather tuinkussens, maken hem zeer uitnodigend. Je kunt de set zelf samenstellen, waarbij elk bankdeel individueel te bestellen is. Zo kies je zelf voor een grote of kleine loungeset opstelling.

Vanaf prijs +-: € 3350,- 

nr. 3 Metropolitan loungeset - all weather - 4 Seasons Outdoor

4. Eternity

Deze volledige teak loungeset is een echte eye catcher. Je kunt hem vergelijken met de nummer 3: Metropolitan. Waarbij de nummer 3 volledige van aluminium is, komt deze Eternity volledig in teak hout. Houd je van natuurlijke kleuren, sfeervol teak hout en vind je het niet erg om soms het teak te behandelen met een teak protector of teak shield? Dan is deze tijdloze 4 Seasons Outdoor Eternity loungeset de loungeset die je moet kopen. Ook deze loungeset kun je zelf samenstellen en elk bankdeel individueel bestellen.

Vanaf prijs +-: € 4175,-

nr. 4: Eternity loungeset - all weather - 4 Seasons Outdoor

5. Balade

Zoek je comfort? Dan is de 4 Seasons Outdoor Balade loungeset zeker één waarin je gezeten moet hebben. Het comfort is namelijk enorm en dit komt door de hoge rugleuning. Dit maak het zitcomfort zo lekker ontspannen dat je er uren op wilt doorbrengen. Daarbij heeft de 4 Seasons Outdoor Balade loungeset niet de looks van de Eternity maar alsnog zeker wel een zeer sterk punt om hem te kopen. Deze set is, net als de andere eerder genoemde All Weather loungesets, modulair. Je kunt hem dus zelf samenstellen.

Vanaf prijs +-: € 2779,- hoek loungeset.

Vanaf prijs +-: € 2749,- stoel-bank loungeset.

nr. 5: Balade loungeset - all weather - 4 Seasons Outdoor

6. Calpi loungeset

De All Weather Calpi tuinmeubelen collectie van 4SO is uitgebreid. Je kunt naast de loungeset ook de dining tuinstoelen kopen en ook nog kiezen voor de low dining stoelen. Mijn persoonlijke ideale combinatie is de Calpi loungeset in combinatie met de Calpi low-dining tuinstoelen aan de low dining Ambassador teak tuintafel. Ook geïnteresseerd in deze combinatie, laat het ons weten via klantenservice@tuinmeubelen.nl, dan maken wij een passend voorstel. 

Vanaf prijs +-: € 3399,- stoel-bank loungeset.

Vanaf prijs +-: € 1750,- set van 2 lounge stoelen.

Vanaf prijs +-: € 5100,- low dining set met 6 stoelen.

Nr. 6: Calpi loungeset - all weather - 4 Seasons Outdoor

7. 4 Seasons Outdoor Ibiza loungeset

Deze heerlijke dikke All Weather loungeset is volledig ontwikkelt op comfort. Zo zijn de zitkussens apart vormgegeven waarbij ze iets schuin aflopen naar achteren. Dit resulteert direct in een heerlijk ontspannen diepe zit. Daarbij rijken de rugkussens tot schouder hoogte waardoor je goed ondersteund wordt. De bijna onderhoudsvrije Ibiza is opgebouwd uit een volledige onderhoudsvrij aluminium frame. Enkel de bijzettafels, welke optioneel zijn, komen met een klasse 1 teak tafelblad. Minimale inspannen, maximale ontspanning! 4SO Ibiza loungeset.

Vanaf prijs +-: € 5349,-.

nr. 7: Ibiza loungeset - all weather - 4 Seasons outdoor

8. Osaka loungeset

Met de Osaka loungeset, breng je de Japanse stijl naar je terras. We zien het steeds meer die mooie teak houten verticale of horizontale latten op de muren. Deze sfeervolle stijl is verwerkt in deze mooie Osaka hoek loungeset. Houd je van natuurlijke materialen en een moderne stijl dan is de Osaka één die bij je op het terras past.

Vanaf prijs +-: € 4399,-.

Nr 8. Osaka loungeset - all weather - 4 Seasons Outdoor

9. Sempre

De 4 Seasons Outdoor Sempre tuinmeubelen collectie is mooi! Zeer mooi! De Sempre tuinstoelen in combinatie met de Bel Air tuintafel is daarbij het meest populair en ook bij ons verkrijgbaar. De loungeset combinatie heb je in twee varianten; met teak houten frame of met een RVS antraciet kleurig frame. Afhankelijk welke kleuren/ materialen stijl het beste bij je past, je kiest in allebei de gevallen voor een zeer comfortabele stoel-bank loungeset. Wat de Sempre speciaal maakt is het zeer mooie gevlochten rope, rondom de zitkuip. De complete collectie bestaat uit:

 • Stoel-bank loungeset (RVS of teak)
 • Lounge tuinstoel.
 • Tuinbank.
 • Voetenbank.
 • 1 persoons ligbed.
 • 2 persoons ligbed.
 • Tuinstoel (RVS of teak).

Vanaf prijs +-: € 2099,- stoel-bank loungeset RVS variant.

Vanaf prijs +-: € 3099,- stoel-bank loungeset teak variant.

Nr 9. Sempre loungeset - all weather - 4 Seasons Outdoor

10. Raffinato loungeset

De Raffinato loungeset van 4 Seasons Outdoor is een echte eye catcher. Het is een set welke door zijn kleur direct sfeervol is. De latte kleurstelling in combinatie met die hele dikke All Weather kussens en het strakke design maken hen oogstrelend. Dit is een kleur die we steeds meer gaan terug zien. Houd je van iets minder stak? Dan kun je ook eens kijken naar de Puccini collectie.

Vanaf prijs +-: € 5149,- stoel-bank loungeset.

Nr 10. Raffinato loungeset - all weather - 4 Seasons Outdoor

Bonus All Weather loungeset

De 4 Seasons Outdoor Puccini mag eigenlijk niet ontbreken in de top 10. Het is een nieuwkomer en in een zeer korte periode enorm populair geworden. Wij verwachten dan ook dat deze Puccini nog gaat stijgen in de notering. Net als de op nummer 10: Raffinato, is deze in een Latte kleurstelling welke de trend is, één die je meer gaat zien in de toekomst!

Vanaf prijs +-: € 3279,- stoel-bank loungeset.

vanaf prijs +-: € 1599,- set van 2 lounge tuinstoelen + bijzettafel.

Nr 11. Puccini loungeset - all weather - 4 Seasons Outdoor

VERGELIJKBARE BLOGS