4 Seasons Outdoor gevlochten tuinmeubelen

4 Seasons Outdoor gevlochten tuinmeubelen

4 Seasons Outdoor is wellicht een van de meest bepalende merken op het gebied van wicker tuinmeubelen. 4 Seasons Outdoor is een Nederlands merk dat inmiddels Europees vertegenwoordigd is met een zeer uitgebreide topcollectie in HDPE vlechtwerk buitenmeubelen. Het merk bestaat pas sinds 2003 maar is inmiddels uitgegroeid tot het meest invloedrijke merk van de Benelux.

4SO Hularo wicker
4 Seasons Outdoor wordt als merknaam sinds 2014 gecommuniceerd onder het label 4SO en gebruikt sinds 2009 het aansprekende Hularo wicker. Zij geven dan ook een fabrieksgarantie van 10 jaar op de kwaliteit van deze kunststof draad, waardoor breuk, verkleuring en slijtage uitgesloten kunnen worden. Hularo vlechtdraad is een volledig machinaal gefabriceerde HDPE draad die altijd dezelfde kwaliteit biedt en hierdoor bij uitstek geschikt is voor de meest luxe en hoogwaardige tuinmeubelen.

De productie van de 4SO tuinmeubels gebeurt op ambachtelijke wijze in Indonesië. Hier worden alle 4 Seasons Outdoor tuinstoelen, tuintafels, hockers en ligbedden door vele vlechters met de hand gevlochten. Voor ieder tuinmeubel is zeker 1-3 dagen nodig om het aluminium frame te vlechten en af te werken tot het uiteindelijke product.

4 Seasons Outdoor design
De tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor vallen op door hun eenvoud en klassieke vormgeving; altijd met oog voor comfort en degelijkheid. 4SO is trendsettend in kleurbeleving en schroomt niet om nieuwe innovaties in vlechtdraden of modellen als eerste te brengen.

Tuinmeubelen.nl biedt een beperkt maar scherp geprijsd assortiment van 4 Seasons Outdoor aan, waaronder de tuinstoel galleria en newton. Kijkt u vooral op onze website voor deze 4 Seasons Outdoor aanbiedingen. Voor meer modellen en keuze, verwijzen we u graag naar onze showrooms, hier vind u nog meer assortiment en kunt u voor een scherpe prijs deze mooie meubelen bekijken en bestellen. Diverse van onze showrooms zijn vermeld als premium dealer van dit merk.

VERGELIJKBARE BLOGS