Doorgaan naar tekst

DIY: Do-It-Yourself Loungeset Decoreren

DIY: Do-It-Yourself Loungeset Decoreren

Staat je loungeset er een beetje saai bij en wil je wat meer sfeer creëren? In slechts 6 simpele stappen decoreer je je loungeset tot in de puntjes! Kussens, planten, kaarsen, allerlei ideeën komen voorbij.
Doe inspiratie op en je kan meteen creatief aan de slag! 

Stap 1 - Buitenkleed

Plaats een leuk buitenkleed onder de voorste poten van de set. Een leuk kleed met bijvoorbeeld een leuk printje geeft al een hele andere uitstraling! Wij raden een buitenkleed aan aangezien deze bestand is tegen regen. Kies er een naar eigen smaak en de eerste stap is gezet!

 

Stap 2 - Sierkussens

Kussens staan altijd leuk! Voeg leuke sierkussens toe aan beide kanten. Kies de vormen, maten, kleuren en aantallen uit die het beste bij jouw loungeset passen. Neem hiervoor ook een kijkje op onze website bij de tuinkussens.

 

Stap 3 - Sprei of deken

Plaats een leuke sprei of deken over één van de rugkussens. Het staat leuk als decoratie en is ook nog eens handig voor als je het koud hebt! 

 

Stap 4 - planten

Voeg een aantal leuke potten en/of vazen toe met plantjes en plaats deze aan de zijkanten van de set. Kies leuke accessoires uit die mooi aansluiten bij jouw stijl. De plantjes die je erin doet hoeven niet eens perse echt te zijn, dat scheelt nog eens water geven ook.

 

Stap 5 - sfeerhaard

Om nog wat extra sfeer en gezelligheid te creëren kun je een sfeerhaard plaatsen in het midden van de tafel. Want wat geeft er nou meer sfeer dan een sfeerhaard! Bekijk ons ruime aanbod in haarden op onze website.

Tip: kijk onze “cosi fires” vuurhaarden, daarmee zit je gegarandeerd goed!

Cosi fires sfeerhaard

Cosi fires is het merk dat vuurtafels, tuinhaarden en gaslantaarns verkoopt. Haal de warmte, sfeer en gezelligheid bij jouw in huis en beleef de leukste avonden. Naast dit alles speelt design ook een belangrijk rol. De terrasverwarmers zien er altijd goed uit. Cosi maakt vooral gebruik van duurzame materialen als aluminium en teakhout en het onderhouden van de vuurhaard doe je gemakkelijk. Door middel van een doekje en een beetje warm water is je terrasverwarmer binnen no time weer als nieuw. Neem gerust een kijkje op onze website via onderstaande link en vind jou ideale vuurhaard! 

Alle ‘’Cosi fires’’ artikelen vind je op onze website.

 

Stap 6 - kaarsjes

Voeg als finishing touch eventueel nog een aantal leuke kaarsjes toe aan de zijkanten van de set en je bent klaar om optimaal te kunnen genieten van jouw gestylde loungeset! 

 

Ben jij benieuwd naar alle inspiratie voor je loungeset? Bekijk dit leuke filmpje en tover je loungeset om!

VERGELIJKBARE BLOGS