Parasolvoet keuzehulp

Parasolvoet keuzehulp

Bij de keuze keuze voor een parasol wordt niet altijd gedacht om een te kiezen voor een parasolvoet. Echter is de keuze voor een goede parasolvoet ook erg belangrijk. De parasolvoet zorgt er namelijk voor dat je parasol stevig blijft staan, kies daarom een kwalitatieve parasolvoet van Tuinmeubelen.nl! Weten welke parasolvoet je het beste kunt kiezen? Kijk dan snel naar onze keuzehulp parasolvoeten.

Na de aanschaf van een parasol is het belangrijk om daarbij een goede parasolvoet te kiezen. De keuze van een juiste parasolvoet is voor veel mensen nog een lastige opgave. Kies je voor een te lichte parasolvoet dan heb je een grote kans dat je parasol omvalt bij een windvlaag en dat hierbij je parasol beschadigd wordt. Dat wil je natuurlijk te allen tijde voorkomen. Daarom hebben wij een duidelijk overzicht voor jou gemaakt!

In onderstaande tabel kun je precies zien wat voor een gewicht de parasolvoet minimaal moet hebben om stabiel te blijven staan. Deze eerste tabel geldt voor de middenstokparasols en de tweede tabel is van toepassing voor de zweefparasols. Kijk snel naar ons aanbod parasolvoeten. Let bij de keuze van een parasolvoet niet alleen op gewicht maar ook op de buisdikte van de parasol en de maximale buisdikte welke de parasolvoet aankan.

 

VERGELIJKBARE BLOGS