Doorgaan naar tekst

Stap 3 - Kies de parasol die bij jou past

Stap 3 - Kies de parasol die bij jou past

Stap 3: Je persoonlijke smaak

Bij de keuzevorming speelt niet alleen functionaliteit, maar ook uiterlijk een rol, het oog wil natuurlijk ook wat.

De parasols en parasoldoeken op Tuinmeubelen.nl zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren. Rood, blauw, geel of zelfs oranje, niets is te gek!

Maar als je niet van deze opvallende kleurtjes houdt, kan je ook kiezen voor een zwart, wit of grijs doek. Hierbij moet er wel rekening gehouden worden met de warmte onder het doek. Hoe donkerder de parasol, hoe warmer het onder het doek wordt als de zon er op schijnt.

Het frame van de parasols is ook in verschillende kleuren leverbaar, meestal wit of antraciet, maar wellicht kies je voor een parasol met een houten middenmast of een geanodiseerde mast?

Verder kun je de keuze maken voor een parasol met een sierrand, ook wel volant genoemd of je maakt een keuze voor het strakke model zonder sierrand. Dan heb je ook nog eens de verschillende modellen waaruit je kunt kiezen, zo zijn er speciale "chinese paraplu" modellen met extra veel dunne baleinen, maar ook robuuste uitvoeringen met extra zware baleinen.

Voor alles geldt natuurlijk dat het ook moet passen binnen je budget en wat je wilt uitgeven aan een goede parasol, hiervor kun je ook altijd kijken of er een mooie parasol aanbieding voor je bijzit.

VERGELIJKBARE BLOGS