Doorgaan naar tekst

Stap 4 - Kies de juiste parasolvoet en bescherming

Stap 4 - Kies de juiste parasolvoet en bescherming

Stap 4: Kies de juiste voet en bescherming

Tevreden over de gekozen vormgeving van de parasol die je hebt uitgezocht?  Dan kun je gaan kijken naar de laatste details. De stabiliteit van de parasol is bijvoorbeeld een belangrijk aandachtspunt. Het is toch niet de bedoeling dat de parasol omver waait.

Denk daarom van tevoren ook goed na over de keuze van de parasolvoet en het gewicht hiervan. Het is mogelijk om de parasolvoet te vullen met water of zand, te verankeren met een grondanker, te kiezen voor een kruispoot met losse tegels of een granieten parasolvoet al dan niet verrijdbaar.De vulbare parasolvoeten zijn vaak voordeliger en makkelijker verplaatsbaar, waar het voordeel van de granieten parasolvoeten is dat deze zeer stabiel en zwaar zijn en eventueel door wieltjes redelijk eenvoudig te verplaatsen zijn

.

Houd bij de keuze van de stabiliteit niet alleen rekening met de oppervlakte van het doek, maar ook met de omvang van de mast en de hoogte van de parasol. Vanuit de leveranciers wordt per grootte van de parasol het volgende gewicht geadviseerd voor de voeten.

Accesoires:

Voor de parasol kun je ook vele accessoires kopen, zo hebben we parasolverlichting, parasolhoezen, parasolspeakers of parasolvoeten. Zo kun je swingen onder parasol met één van de bluetooth speakers. Deze speakers zorgen voor een geweldige geluidservaring. Ideaal voor een gezellige avond met je familie of vrienden. Ook in combinatie met de speciale parasolverlichting de ideale combinatie voor een lange gezellige zomeravond.. Plaats aan het einde van de avond één van de vele beschikbare beschermhoezen voor parasols om de parasol, zodat deze er ook volgend jaar nog perfect uit ziet!

Twijfel jij nog parasol over welke parasol jij wilt kopen? En heb jij hier nog een vraag over? Neem dan even contact op met de klantenservice van Tuinmeubel.nl. Dan kunnen wij je wellicht helpen bij de keuze voor jouw ideale parasol.

VERGELIJKBARE BLOGS