Terrasverwarmers in de winter

Terrasverwarmers in de winter
Dat de koude dagen weer op de stoep staan, betekent niet dat je niet meer van je tuin kunt genieten. Terrasverwarming is de oplossing om het hele jaar door, tot in de late uurtjes gezellig in de tuin te genieten. Je hebt terrasverwarming in verschillende opties. Kies je voor een vuurtafel, een heater voor naast je loungeset of wil je liever hangende terrasverwarming, die je bijvoorbeeld bevestigd aan de parasol. Je hebt honderden verschillende keuzes, dus breng de sfeer, warmte en gezelligheid bij jou in de tuin, om ook van je tuin te kunnen genieten in het najaar!

Hoeveel verwarmt een terrasverwarmer?

Naast de lamp, is het natuurlijk ook belangrijk te kijken naar hoe groot het oppervlak is dat verwarmt moet worden. Koop je een terrasverwarmer voor je balkon, dan is het logisch dat je niet zo’n groot oppervlak hoeft te verwarmen dan je hele tuin. Kijk vooraf dus goed welk gebied je wilt verwarmen. Onze terrasverwarmers beginnen al bij 3 vierkante meter en lopen op tot wel 25 vierkante meter. Met een heater die zoveel vierkante meter bereikt, kan je gegarandeerd iedereen op je terras lekker warm houden!
 

Populaire merken

Tegenwoordig wordt de tuin gezien als tweede woonkamer. Je wilt dus zeker zijn van een mooie en goede terrasverwarmer, waardoor jij voor altijd in je tuin wilt blijven zitten. Eurom, Happy Cocooning en Cosi zijn de specialisten voor jou terrasverwarming. Zij produceren enkel het beste van het beste! Neem gauw eens een kijkje en ervaar de terrasverwarmers zelf!
Staande gas heater

Soorten terrasverwarmers: gas, elektrisch en hout

Als we het over terrasverwarmers hebben, zijn er 3 verschillende soorten waaruit je kan kiezen, gas, elektrisch en hout. Ieder heeft zo z'n voor- en nadelen. Hieronder staan ze voor je op een rijtje:
  • - Een elektrische terrasverwarmer is vaak goedkoper en warmt heel snel op! De terrasverwarmer op stroom is ideaal voor gedeeltelijk afgesloten ruimtes, zoals een overkapping of een veranda. Wel heeft de terrasverwarmer altijd een snoer en stopcontact nodig, houd daar dus rekening mee.
  • - Een terrasverwarming op gas is perfect voor in je tuin of op het terras. Op onze site bieden wij een ruime collectie aan van deze terrasverwarmers, die werken op propaangas, butaangas of aardgas. Een handig weetje is dat je de gasfles kan opbergen in de ombouw van de heater. Als je de fles gaat verbinden met de terrasverwarmer heb je een gasslang nodig, deze moet 1x per jaar onderhouden worden.
  • - Wat al heel lang bestaat en nog steeds heel geliefd is, is de houten terrasverwarmer. een vuurkorf geeft warmte en een hele gezellige sfeer. Een groot voordeel is dat hij heel makkelijk te gebruiken is.
 

Terrasverwarmer onderhouden

Je kunt natuurlijk altijd even een simpel doekje over je terrasverwarmer halen, maar om hem nou echt te onderhouden hebben we verschillende onderhoudsmiddelen beschikbaar op onze site. Met de onderhoudsmiddelen maak je de terrasverwarmers goed schoon, en kunnen ze er weer tegenaan! Als tip willen we nog meegeven dat het verstandig is een beschermhoes erbij aan te schaffen, voor de bescherming wanneer het weer wat slechter wordt en je hem tijdelijk niet gebruikt.

VERGELIJKBARE BLOGS