Design tuinmeubelen

15 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

15 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Design tuinmeubelen bij Tuinmeubelen.nl

Ben je op zoek naar tuinmeubelen met een mooi design? Dan ben je bij ons op het goede adres. Het is belangrijk dat je je goed bedenkt welke stijl je wilt creëren in je tuin. Dit kan modern en strak zijn. Je kunt tevens een voorkeur hebben een natuurlijke uitstraling. Ook is het onderhoud een belangrijk aandachtspunt.

Topkwaliteit design tuinmeubelen

Zo kun je kiezen voor design tuinmeubelen van hout. Houten design tuinmeubelen hebben meer onderhoud nodig dan bijvoorbeeld tuinmeubelen van aluminium en kunststof. De laatste twee vragen bijna geen onderhoud. Als je kiest voor design tuinmeubelen van hout moet je ze een keer in de zoveel behandeld met een beschermolie, zodat ze langer meegaan. Deze design tuinmeubelen hebben een natuurlijke uitstraling en zijn duurzaam en vriendelijk voor het milieu. Design tuinmeubelen van aluminium hebben een strakke, moderne uitstraling en zijn licht van gewicht. De prachtige design tuinmeubelen van kunststof zijn heel geschikt als je bijvoorbeeld kinderen hebt. Design tuinmeubelen van dit materiaal zijn daarnaast gemakkelijk te verplaatsen. Tenslotte zijn er design tuinmeubelen van wicker. Deze mooie design tuinmeubelen hebben het uiterlijk van vlechtwerk en zijn van kunststof, wat betekent dat ze goed tegen veranderende weersomstandigheden kunnen.

Design tuinmeubelen online kopen

Design tuinmeubelen zijn duurzaam en kunnen goed tegen veranderde weersomstandigheden, maar minstens zo belangrijk is de uitstraling. Deze kan natuurlijk of strak en modern zijn. Bestel onze design tuinmeubelen online of kom langs bij één van onze showrooms.