Design buitenlamp

8 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

8 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Design buitenlamp zorg voor sfeer

Ben je op zoek naar een design buitenlamp? Met onze design buitenlamp geef je je tuin een speciale sfeer. Ook kun je met goede en voldoende tuinverlichting ’s avonds lekker van je tuin genieten. Het is praktisch en biedt veiligheid rondom en in je huis.

Design buitenlamp op zonne-energie

We hebben verschillende soorten design buitenverlichting. Zo hebben we lampen die je kunt ophangen en neerzetten. Als je wilt besparen op je energiekosten, dan is solar buitenverlichting de uitkomst. Deze design buitenlamp werkt op zonne-energie, doordat de lampen een zonnepaneel die op energie van de zon werkt. De energie van de zon wordt opgeslagen in de batterij of de accu van de verlichting bewaard. Zodra het donker begint te worden, wordt de tuin van licht voorzien. Naast kostenbesparing heeft deze vorm van energie is dat de design buitenverlichting niet hoeft te worden aangesloten op het stopcontact, waardoor je geen snoeren door je tuin hebt lopen tussen de verlichting en een stopcontact. Deze vorm van verlichting is ideaal voor een tuin die al helemaal is aangelegd of een plek die moeilijk bereikbaar is. Al onze solar design verlichting heeft een hoge lichtintensiteit.


Design buitenlamp online kopen

Onze design buitenlamp kan worden opgehangen of worden neergezet. Daarnaast hebben we solar buiten verlichting, die kostenbesparend is. Bestel de design buitenlamp gemakkelijk online. Je kunt ook langskomen bij één van onze vestigingen voor een persoonlijk advies van één van onze medewerkers.