Design ligbed

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Design ligbedden om heerlijk op te zonnen

Ben je op zoek naar een manier om optimaal van de zon te genieten? Een design ligbed geeft jou de mogelijkheid van de zon te genieten in je tuin. Je kunt hem op je terras of op het gazon neerzetten om helemaal tot rust te komen.

Design ligbedden een sieraad voor je tuin

Je kunt de ligbedden precies instellen zoals jij wilt. Een wicker ligbed is heel populair, omdat het vlechtwerk er zo natuurlijk uitziet. Deze design ligbedden zijn van traditionele materialen en kunststof en in een aantal kleuren leverbaar. Op deze manier kun jij kiezen welk materiaal jij liever hebt. De stijl van wicker is vlechtwerk en je hoeft dit design ligbed niet uitgebreid te onderhouden, als je kiest voor de variant van kunststof. Wel is het verstandig met regelmaat het ligbed met een doekje goed schoon te houden. Door het kunststof is het heel stevig en wordt het frame heel degelijk uitgevoerd. De wicker design ligbedden van kunststof zijn een fijne keuze als je ze buiten wilt laten staan. Daarnaast zijn er de houten ligbedden met een hele natuurlijke uitstraling. Kortom voor ieder wat wils op onze afdeling design ligbedden.


Design ligbed online kopen

Met een design ligbed heb je de vrijheid om de houding naar wens aan te nemen. Bestel het design ligbed van je keuze eenvoudig online. Als je eerst wilt weten hoe de ligbedden liggen en meer wilt weten over de materialen, dan kom je langs bij één van onze showrooms.