Design loungeset

5 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

5 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Heerlijk ontspannen in een design loungeset

Wil je heerlijk kunnen ontspannen in je eigen tuin na een hele dag werken of op een mooie zomerdag? Die ontspanning kun je bereiken met een complete loungeset inclusief tafel, een loungebank of een hangmat. De design loungesets zijn gemaakt voor buiten en geven hetzelfde comfort als je meubels binnen.

Onderhoud van een design loungeset

Het onderhouden van een design loungeset van wicker is eenvoudig. Daarnaast weegt dit materiaal weinig. Ook kun je er comfortabel op zitten. Het materiaal is erg stevig. De loungesets van aluminum gaan een aantal jaren mee. Het materiaal is stevig en door het lichte gewicht gemakkelijk verplaatsbaar. De design loungesets van kunststof variëren in afmeting. Zo kun je altijd wel eentje vinden die in jouw tuin past. De vormen en kleuren zijn verschillend, zodat je een goede keuze kunt maken voor de design loungeset voor in je tuin. Met een lounge hoekbank zorg je voor een grote ruimte. Ook zorgt deze bank ervoor dat je een gezellige sfeer creëert, vanwege de manier waarop je erop plaatsneemt. Met de lounge hoekbank zorg je ervoor dat er er een terras ontstaat. De design hangmat met standaard kun je op een gemakkelijke manier neerzetten en gebruiken.


Design loungeset online kopen

Een design loungeset is licht in gewicht en van stevig materiaal. Bovendien is deze loungeset gemakkelijk verplaatsbaar. Een hoekbank creëert sfeer. Een design hangmat met standaard kun je gemakkelijk gebruiken. Je kunt een design loungeset online bestellen zonder verzendkosten. Als je liever langskomt bij één van onze showrooms, is dat ook mogelijk.