Design parasol

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Design parasol voor de ideale beschutting

Heb je een design parasol nodig, zodat je geen last hebt van de zon? Bij ons heb je keuze uit diverse parasols. Er zal vast en zeker een exemplaar bij zit die helemaal aan jouw behoeften voldoet.

Design ligbedden voor elke locatie

In ons design assortiment hebben wij een breed aanbod aan design parasols met een strakke uitstraling en uiterst kwalitatief. Zo hebben wij in ons assortiment de zweefparasol. Het grootste voordeel van een zweefparasol is dat de voet van de parasol niet in het midden zit maar ernaast staat. Zo creëer je meer zitruimte onder de gehele parasol. De parasols zijn verkrijgbaar in vierkante en ronde varianten. Ook zijn ze in verschillende kleuren en maten te verkrijgen waardoor ze voor iedere tuin of balkon een aanwinst zijn.


Design ligbedden bij jou in de tuin

Design parasols zijn op diverse manieren toepasbaar. Jij hebt de keuze of je een voet wilt gebruiken. Bestel de design parasol van je keuze gemakkelijk online. Als je liever om wat voor reden dan ook de design parasol niet online bestelt, dan kom je langs bij één van onze showrooms.