Design tuinset

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Op voorraad
    Speciale prijs € 1.449,- Normale prijs € 1.779,-

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Design tuinset bij Tuinmeubelen.nl

Ben je op zoek naar een mooie design tuinset? Je hebt bij ons een ruime keuze uit diverse design tuinsets met een klassieke of moderne uitstraling. Verder maakt het niet uit of je weinig of veel ruimte hebt voor een terras.

Stijlvol dineren

Je kunt een diningsset gebruiken voor dineren op een stijlvolle manier. Deze set is voorzien van hetzelfde comfort en gemak als je tafel en stoelen binnen. Onze bristrosets kun je op je balkon of een klein terras in je tuin neerzetten. Met onze design tuinsets van hout heb je een prachtige design tuinset in je tuin, die voor een bijzondere sfeer zorgt. Kies voor een design tuinset van aluminium, als je een strakke, moderne uitstraling zoekt. Bovendien is deze design tuinset gemakkelijk inklapbaar. Daarnaast weegt deze tuinset bijna niks Als je op zoek bent naar een tuinset in de moderne vorm van vlechtwerk, dan hebben wij design tuinsets van wicker. Onze polywood tuinsets zijn geschikt voor je als je op zoek bent naar een design tuinset die tegen alle weersomstandigheden kan en enorm duurzaam is. De kunststoffen tuinsets hebben een klassiek of modern design. Deze zijn zeer geschikt als je op zoek bent naar een lichte, betaalbare tuinset.


Design tuinmeubelen online kopen

Met onze design tuinmeubelen kun je hetzelfde comfort als binnen of een bijzondere sfeer creëren. De uitstraling is strak en modern, als je voor aluminium kiest. Ook kun je kiezen voor een weerbestendige en duurzame design tuinset. Bestel de design tuinset van je keuze eenvoudig online of kom langs bij één van onze showrooms, als je de tuinsets met eigen ogen wilt zien.