Hangmat enkel

 

Droom weg in een heerlijke hangmat!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Optimaal relaxen met een hangmat

Hangmat vormt de ultieme mogelijkheid tot ontspanning, die het daarnaast qua uitstraling goed doet in iedere tuin. In een hangmat kan je heerlijk relaxen, een boek lezen of een dutje doen. Al onze hangmatten voor in de tuin zijn ruim verkrijgbaar en vaak in verschillende kleuren te leveren. Hangmatten zijn een echte musthave voor iedereen die heerlijk wil relaxen en luieren in de tuin.

Ruim assortiment

We hebben een ruim aanbod in hangmatten. Zo vind jij altijd de hangmat die bij jouw wensen en eisen past. Kies bijvoorbeeld voor een hangmat met standaard, waarmee je ervoor zorgt dat je op een heerlijke manier plaats kunt nemen in je tuin. We hebben ook de originele uitvoeringen hangmatten met een net. Maar ook zeker de luxe uitvoeringen van Outdoor Living waarbij je prinsheerlijk kunt liggen.

Hangmat met standaard

De hangmat met een standaard is op een gemakkelijke manier op je terras te plaatsen. Hangmat met een standaard zorgt ervoor dat je eenvoudig kunt in stappen. Vervolgens kun je languit gaan liggen en met een hapje of een drankje of een goed boek de zomerse dag doorkomen.

Formaat van een hangmat

Het is bij een hangmat van belang om het juiste formaat te selecteren. Zo zorg je ervoor dat je er op en prettige manier in kunt gaan liggen. Het is daarbij verstandig om uit te gaan van je eigen lengte en daar vervolgens 40 cm bij op te tellen. Op die manier kom je tot de lengte van het doek dat ervoor zorgt dat je er languit in kunt gaan liggen, om optimaal te ontspannen. Uiteraard kun je ook kiezen voor een kleiner doek. Houd er dan wel rekening mee dat je er wellicht niet volledig uitgestrekt in kunt liggen.

Hangmat online kopen

Wil jij ook optimaal genieten van de warme zomerdagen? Koop dan een hangmat online bij onze webshop. Wij bieden van alles aan op het gebied van tuininrichting voor een verrassend lage prijs. Op onze website hebben wij een groot assortiment aan hangmatten voor in jouw tuin. De hangmatten die wij verkopen zijn van goede prijs en hebben een goed prijs & kwaliteit verhouding.