Hocker

26 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

26 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Wat is een hocker?

Hocker is een ideale toevoeging voor iedere tuin en is heel multifunctioneel. Namelijk, een hocker is te gebruiken als voetenbankje, maar kan ook een extra zitplek creëren. Een hocker maakt het mogelijk om op een heel ontspannen manier in de tuin te gaan zitten. De hockers zijn beschikbaar in verschillende materialen en kleuren. Zo kunnen wij de ideale hocker aanbieden op basis van jouw wensen en behoeften.

Hocker of voetenbank

De hocker wordt ook wel aangeduid als ‘voetenbank’, aangezien het zowel de Engelse als de Nederlandse aanduiding zijn. Welke term je er zelf voor gebruikt maakt in principe niet uit, aangezien je uiteindelijk simpelweg kunt profiteren van het feit dat je voeten er heerlijk op uit kunnen rusten. Het is heerlijk om er tijdens een zomerse dag voor te zorgen dat je voeten de juiste ondersteuning krijgen, terwijl je zelf een boek leest of wat te drinken tot je beschikking hebt. Daarnaast kun je de hocker natuurlijk gebruiken om snel een extra zitplaats te creëren wanneer je onverwacht bezoek krijgt.

Extra ontspannen

De hocker stelt je in staat om uitgebreid te ontspannen, aangezien de meeste tuinstoelen wel kunnen worden versteld, maar er doorgaans geen ondersteuning bestaat voor je voeten. Indien je de hocker graag in de tuinstoel geïntegreerd wilt zien is het een goed idee om eens te kijken naar de relaxstoelen. In alle andere gevallen kun je de tuinstoel combineren met de hocker, zodat je je voeten kunt laten ondersteunen. Het voordeel van deze losse voetenbankjes is bovendien dat je ze op kunt ruimen wanneer je er even geen gebruik van wenst te maken.

Hocker online kopen

Online hebben wij een ruim aanbod in hockers. Zo kunnen wij precies de hocker bieden die jij wenst op basis van jouw wensen en behoeften. Bestel nu een hocker in onze webshop online. Mocht je eerst nog de hocker willen hebben gezien, kom dan langs in onze showroom. Mocht je voor een specifiek product komen, neem dan eerst even contact op, dan weten wij zeker dat het product in onze showroom ligt.