Rieten hocker

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Rieten hocker kopen

De rieten hocker spreekt een groot aantal mensen aan, aangezien je er op een heel eenvoudige manier gebruik van kunt maken. Gewoon het krukje voor je stoel plaatsen en dan de beentjes heerlijk omhoog leggen. Bovendien kan het dienen als bijzettafeltje, extra krukje om op te zitten of is het een stijlvol accessoire, dat je in je tuin kunt plaatsen om er zelfs plezier van te hebben wanneer je er even niets op legt. Veelal wordt een hocker als onderdeel van de tuinset of loungeset gelijk meegeleverd.

Stijlvolle rotan hocker

De rieten hocker is op een stijlvolle manier afgewerkt en zorgt er op die manier voor dat er een prachtig accessoire in je tuin ontstaat. We noemen het wel een rieten hocker, maar vaak betreft het een vlechtwerk hocker van kunststof rotan oftewel wicker. Deze wicker vlechtdraden zijn onderhoudsarm en worden steeds vaker gebruikt voor op het terras.. Bij de hockers kun je er als een bijzettafel wat opzetten. Wat dat betreft kun je er op meerdere manieren gebruik van maken, maar is het in ieder geval verstandig om goed te kijken naar de uitstraling van het geheel. Stem het design van de rieten hocker af op dat van je tuinstoelen en je tuintafel, om een stijlvol geheel te creëren in je tuin.


Rieten hocker gebruiken

Je kunt de wicker hocker op een aantal verschillende manieren gebruiken. Het is natuurlijk vooral interessant om er je voeten op te plaatsen wanneer je gaat ontspannen in een tuinstoel. Met uitzondering van de relax stoelen hebben tuinstoelen geen ondersteuning voor je voeten, waardoor de hockers op een heel handige manier van pas komen. Geniet uitgebreid van de zon of kom even lekker tot rust met een drankje in de hand. De rieten hocker is er uitstekend voor geschikt en zorgt dat je heel ontspannen plaats kunt nemen op je tuinstoelen