Zweefbed

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zweefbed kopen

Een zweefbed is een bijzonder verschijning, want het zwevende ligbed schommelt aan een speciale standaard en biedt je de mogelijkheid om heerlijk te genieten van de zon, door simpelweg plaats te nemen in je tuin. Plaats het zweefbed op je terras, of kies ervoor plaats te nemen op het gazon en op die manier even helemaal tot rust te komen. Maak een keuze uit onze diverse ligbedden online en kies je favoriete kleur en uitvoering, want de zwefbeden zijn er in diverse bijzondere modellen. Ook voor 2 personen is er een duo zweefbed en van het merk Vivere hebben we de speciale 360 zweefbedden die helemaal rond kunnen draaien. Bij tuinmeubelen.nl vind je een ruime keuze aan zweefbedden en slaag je zeker.

Comfortabel zweefbed

Wil je een comfortabel ligbed in je tuin? dan is het zweefbed een goede keuze, want niet alleen lig je heerlijk relaxed, ook schommel je zachtjes heen en weer en kom je helemaal tot rust. Het zweefbed is niet verstelbaar, maar heeft een comfortabele textileen zitting die zich aanpast aan de vorm van je lichaam. Zo lig je altijd goed en kun je lekker in dat dikke boek duiken of met een drankje genieten van de zon.


Design zweefbed in je tuin

Wil je een zweefbed bestellen? Maak dan een keuze uit een van de modellen die we beschikbaar hebben, of ga op zoek naar een specifieke aanbieding. Je kunt bij ons in de showroom proef komen liggen, maar we nodigen je ook online graag uit om een vergelijking te maken tussen de diverse ligbedden. Kijk goed naar de uitstraling van het ligbed en kies vervolgens voor een veilige en betrouwbare online bestelling. Wij zorgen ervoor dat we je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis afleveren, waar je het product bovendien 14 dagen op zicht hebt, om er vervolgens voor te kiezen deze te behouden.