Filteren

4 Seasons Outdoor loungesets

Gekozen filters:
  1. Merk
    4 Seasons Outdoor

33 resultaten in 4 Seasons Outdoor loungesets

33 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

33 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
4 Seasons Outdoor loungesets

4 Seasons Outdoor loungesets

4 Seasons outdoor is wellicht een van de meest bepalende merken op het gebied van tuinmeubelen. Kwaliteit, vakmanschap en liefde voor design zijn de 3 hoofdingrediënten voor hun tuinmeubelen. 4 Seasons Outdoor verzekert je van hoge kwaliteit, geweldig comfort, unieke designs en waarde voor je geld. Dit merk heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een van de invloedrijkste merken binnen de Benelux op het gebied van tuinmeubelen. Ook aan alle 4 Seasons Outdoor loungesets is te zien dat het van de beste materialen is gemaakt.

4 Seasons Outdoor design

Er wordt veel tijd besteed aan het ontwerpen van het perfecte design. Veel liefde en attentie voor comfort en duurzaamheid. Maar ook aan alle details, zoals armleuningen, wordt veel tijd besteed. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Want alleen het beste is goed genoeg voor de lounge sets van 4 Seasons Outdoor. De collectie van 4 Seasons Outdoor blinkt ook dit jaar uit in kwaliteit, gevoel voor stijl en oog voor detail. Dat uit zich in vernieuwend design van toonaangevende ontwerpers en een prachtige afwerking, maar ook in ergonomisch verantwoord comfort en een lange levensduur.

De Materialen van 4 Seasons Outdoor loungesets

Het begint bij het frame, deze zijn gemaakt van roestvrijstaal en worden gepoedercoat voor bescherming en een mooi design. De lounge meubelen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder teak, aluminium en wicker vlechtwerk van het eigen speciale Hularo Wicker. Zoals gezegd is elke loungeset van de hoogste kwaliteit en de wicker meubels zijn wellicht wel van de hoogste kwaliteit die online te vinden zijn, daarover hieronder meer.

Hularo wicker loungeset van 4SO

4 seasons outdoor wordt als merknaam sinds 2014 gecommuniceerd onder het label 4SO en gebruikt sinds 2009 het aansprekende Hularo wicker. Het vlechtwerk, hierbij wordt gebruik gemaakt van Hularo wicker. Dit materiaal is makkelijk schoon te maken, duurzaam, kleurvast, recyclebaar. Daarnaast is het wicker bestand tegen UV-stralen, zout water, olie, chloor en alcohol. Om u van deze hoge kwaliteit te verzekeren geeft 4 Seasons Outdoor 10 jaar garantie op het wicker vlechtwerk. De productie van de 4 Season Outdoor tuinmeubels gebeurt op ambachtelijke wijze in Indonesië. Hier worden alle 4 Seasons Outdoor loungesetes, maar ook tuinstoelen, tuintafels, hockers en ligbedden door vele vlechters met de hand gevlochten. Alle producten worden handgemaakt en gevlochten. Per tuinmeubel wordt er gemiddeld 3 dagen gevlochten.

4 Seasons Outdoor Loungeset kussens

En als laatst de kussens. Alle kussens van 4 Seasons Outdoor zijn voorzien van all-weather Olefin hoezen, door het hoge percentage olie in dit materiaal stoot het makkelijk water af en droogt het snel. Indien er een glas water over de kussens valt loopt het water gewoon weg en blijven de kussen niet lang nat. Zo kan je ook na een zomerse regenbui gebruik maken van je prachtige set!

“De wereld verrassen met ongewone innovatieve en tijdloze trendy tuinmeubelen, dat is waar 4 Seasons Outdoor voor staat. “

Wij bieden een beperkt maar scherp geprijsd assortiment van 4 seasons Outdoor aan. Kijkt u vooral op onze website voor deze 4 seasons outdoor aanbiedingen.

Ontspan, relax en droom weg in één van onze mooie loungesets!