Lounge eiland

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Lounge eiland

Lounge eiland als object in de tuin

Je Lounge-eiland is niet alleen een perfecte gelegenheid om tot rust te komen, maar heeft natuurlijk ook een enorme decoratieve uitstraling. Met een lounge eiland als object in je tuin geeft het je tuin extra allure en biedt het meubel een bijzondere aanblik die uitnodigt om op te gaan zitten. Het verstelbare zonnedak biedt bescherming tegen de zon en oogt vriendelijk en gezellig.

Relaxen op je lounge eiland 

Het is heerlijk relaxen op de eigen lounge eiland, alle ruimte om je heerlijk te bewegen en of je er nu alleen op gaat liggen of je gaat met meer mensen relaxen op dit luxe lounge eiland, het maakt niet uit. Ruimte genoeg om met de benen languit te gaan liggen of om een boek te lezen. De zonnekap zorgt ervoor dat je in de schaduw kunt liggen als je dat wilt. Zo bepaal je zelf hoe je je eilandje gebruikt. Ook voor kinderen is dit Lounge-eiland een echte aanrader, gezellig met elkaar op het eiland genieten van wat chips of lekker met wat knuffels spelen in de tuin

Lounge eiland online kopen

Bij tuinmeubelen.nl vind je diverse lounge eilanden, zo bieden we lounge eilanden van vlechtwerk kunststof draden met een aluminium frame in diverse kleuren en uitvoeringen. Online je lounge eiland kopen is dan ook snel en gemakkelijk te realiseren. ies voor het lounge-eiland dat je aanspreekt en bestel veilig en vertrouwd online deze trendy lounge groep. We bieden Loungeeilanden in verschillende prijsklassen en modellen. Een lounge eiland heeft meestal een ronde vorm, maar af en toe zijn er ook bijzondere Loungebanken met een zonnedak, of 2 persoons ligbedden die met recht in deze categorie geplaatst kunnen worden.

De beste tuinmeubelen webwinkel

Bij tuinmeubelen.nl kun je veilig en snel jouw kwalitatief sterke lounge eiland kopen welke snel en gratis bij je thuis wordt geleverd. Wij behoren tot het thuiswinkel waarborg en je kunt bij ons op elke gewenste manier betalen, dit kan via PayPal, creditcard of IDeal. Bestel jouw loungeset veilig en snel op tuinmeubelen.nl.