Wicker loungeset

15 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

15 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Wicker loungeset

Wicker loungeset kopen?

Als je in je tuin een mooie wicker loungeset wilt plaatsen dan hebben wij bij tuinmeubelen.nl het beste aanbod en de scherpste prijs. Onze wicker loungesets zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Veilig je loungeset bestellen doe je bij tuinmeubelen.nl bij ons kan je verschillende betaalmethodes gebruiken om je loungeset te bestellen.

Materiaal wicker loungeset

Ben je op zoek naar een wicker loungeset, of wil je dit materiaal graag met hout of aluminium vergelijken? Wicker is te vergelijken met vlechtwerk, aangezien het de Engelse naam daarvoor is. Er wordt echter gebruik gemaakt van moderne materialen, vaak HDPE kunststof,  waardoor je kiest voor een combinatie van eenvoudig onderhoud en een grote mate van stevigheid. Deze wicker draden zijn  er in diverse soorten, ronde draden, platte draden of wellicht brede banden.. Kies zelf de vorm, de kleur en de kwaliteit die jij wil en kijk in onze collectie naar de loungeset van jouw keuze.

Gemak van een wicker loungeset

Het is onder andere het gemak van een wicker loungeset dat veel mensen aanspreekt in dit materiaal. Het gewicht van de set is aan de ene kant relatief laag, terwijl je er aan de andere kant op een heel comfortabele manier in kunt gaan zitten. Het is geen natuurproduct, waardoor het onderhoud weinig om het lijf heeft en je kunt genieten van een heel duurzame set. De gevlochten wicker loungeset zal een groot aantal jaren meegaan en zorgt er op die manier voor dat je er optimaal plezier van zal hebben.

Wicker loungeset bestellen

Je kunt de wicker tuinset bestellen door online een keuze te maken uit de verschillende sets, al nodigen we je daarnaast natuurlijk graag uit voor een bezoek aan onze showroom. We kunnen je de diverse materialen laten zien, maar je kunt ook zelf het gewicht van de wicker set testen. Met een rieten loungeset kies je voor een set met een prachtige uitstraling, waar je veel plezier van zal hebben. Bestel de wicker loungeset online met je creditcard, via Paypal of met iDeal, zodat we de set zo snel mogelijk bij je thuis af kunnen leveren.