Plastic tuinmeubelen

Tuinmeubelen van plastic zijn in feite kunststof tuinmeubelen, het materiaal kunststof is zeer geschikt voor tuinmeubelen. Het is onderhoudsvrij, goedkoop, duurzaam en sterk. Waarbij je vroeger alleen die witte plastic tuinmeubelen van Hartman kon kopen, heb je nu de keuze uit oneindig veel kleuren, vormen, designs en meubelen. Hieronder enkele eigenschappen van plastic tuinmeubelen:

- Onderhoudsvrij.
- Lichtgewicht.
- Recyclebaar.
- Duurzaam.
- Sterk (per merk en model verschillend)
- In alle soorten vormen te krijgen.
- Kan 365 dagen buiten blijven staan.

De term plastic:

Plastic is eigenlijk een Engelse term die is ontstaan uit het woord thermoplast, dat aangeeft dat we het over een speciale soort kunststof hebben die gevormd kan worden door het te verhitten. Plastic is dus een soort kunststof, maar niet iedere kunststof is dus een plastic.

Plastic tuinmeubelen bij tuinmeubelen.nl

Klik hieronder naar je favoriete categorie, en bekijk ons assortiment aan plastic tuinmeubelen:

- Plastic tuinstoelen.
- Plastic tuintafels.
- Plastic tuinsets.
- Plastic loungestes.

Comfort en duurzaamheid plastic tuinmeubelen

Ondanks de grote opkomst van andere materialen zijn de plastic tuinsets nog steeds populair. Dat komt omdat tuinmeubelen van dit materiaal zeer goedkoop en sterk zijn en dus jarenlang mee gaan. Bovendien is de kwaliteit van het plastic de laatste jaren alleen maar verbeterd. Ook de mogelijkheden qua tuinsets zijn uitgebreider dan vroeger. Het beeld van plastic tuinmeubelen is in eerste instantie de witte Hartman verstelbare stoel waar je op kunt zitten uit de commercial hieronder:

Zon (Hartman tv-commercial 1989) Hartman reclame uit 1989.

Plastic tuinmeubelen zijn tegenwoordig het bekijken waard

Het beeld uit deze reclame is er al lang niet meer. plastic is niet meer alleen die glimmende witte stoel, maar tegenwoordig ook die mooie loungeset die er uit ziet als vlechtwerk van het tuinmeubel merk Allibert. En die fraaie design stoel van kunststof in diverse kleuren. Een van de meest gewaardeerde eigenschappen van de kunststof tuinmeubelen is waarschijnlijk dat het product nauwelijks onderhoud behoeft, vaak is schoonhouden al voldoende, kijk voor meer informatie hierover ook eens op de onderhoudspagina.

Reclame video van Hartman tuinmeubelen 2021

Er is behoorlijk wat verandert, als je kijkt naar kleuren, design, vormgeving en comfort bij Hartman tuinmeubelen. Zie een Hartman sfeer video van 2021:

Plastic tuinmeubelen kopen

Op tuinmeubelen.nl kun je veel tuinmeubelen van kunststof vinden, de plastic stapelstoelen, de kunststof verstelbare stoelen, maar ook de design meubelen van kunststof en de kunststof loungeset. Je vindt vast en zeker de plastic tuinmeubelen waar jij komende lente en zomer mee in de zon kunt gaan genieten. Bestellen doe je vanuit je luie stoel en veilig via tuinmeubelen.nl