Accor

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 Seasons Outdoor Accor

De 4SO Accor tuinmeubelen zijn prachtig vormgegeven en mooi afgewerkt met rope, ook wel touw genoemd. Het minimalistische frame is mogelijk gemaakt door het gebruikt van RVS. RVS is veel sterker dan aluminium en dit minimalistische framewerk, vraagt wel om een sterke constructie. Tevens is RVS perfect voor buiten, omdat het niet roest.

Rope tuinmeubelen

De 4 Seasons Outdoor Accor serie, zijn rope tuinmeubelen. Rope is touw, waarbij dit touw van een zeer hoge en goede kwaliteit is. Het is uitgebreid getest op UV-licht, lotions, vettigheid, zout, regen, weer en wind. Door de hoge kwaliteit is het UV-bestendig, kleurvast en kan het 4 seizoenen buiten blijven staan. Tevens met de standaard 5 jaar garantie die 4SO biedt is een lange levensduur ook gegarandeerd. 

Complete 4SO Accor tuinmeubelen serie

In de Accor serie van 4 Seasons Outdoor heb je de keuze uit 6 tuinmeubelen. Ze hebben allemaal dezelfde uiterlijke kenmerken en kleuren, waardoor de familie lijnen direct te herkennen zijn. Het leuke is dat je zo je loungeset en tuinset op elkaar kan afstemmen. Hieronder vind je de 6 Accor tuinmeubelen, die je kunt kopen:

  • Tuinstoel mid grey (213519).
  • Tuinstoel antraciet (213520).
  • Lounge stoel (213521).
  • Lounge schommelstoel (213522).
  • Tuinbank (213523).
  • Voetenbank (213524).

Accor tuinstoelen

Deze heb je dus in 2 varianten. De Mid grey (213519), met een meer betonkleurig grijze uitstraling en de antraciet (213520) welke echt donkergrijs is. Alleen bij de dining serie, heb je dus een verschil, bij de lounge living serie is dit niet mogelijk. Door de goede vormgeving en de tuinskussens, heb je een heerlijk zit in deze 4SO tuinstoelen.

4SO Accor tuinstoelen - tuinset

Accor loungeset

De 4 Seasons Outdoor Accor loungeset krijgt veel complimenten over de lekkere rugkussens in de loungeset. De vulling is vol en omarm je, zodra je erin gaat zitten. Je kunt makkelijk opstaan vanuit deze loungeset serie, omdat hij niet zo laag zit als een hoek loungeset.

4SO Accor loungeset

All weather tuinkussens

Alle tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor zijn uitgerust met all weather kussens van Olefin. Ook de Accor tuinstoelen en loungesets zijn voorzien van deze hoogwaardige all weather stof. Deze tuinkussens kunnen dus goed regen de regen en zullen daarna snel weer drogen. Zo welke de loungeset serie als de tuinstoelen serie zijn uitgerust met zit en rugkussens. Een heerlijke comfortabele zit is dan ook zo gevonden.

4SO Accor aanbiedingen

Wil je een leuke 4 Seasons Outdoor Accor aanbieding kopen, dan moet je bij ons zijn. Wij hebben verschillende opstellingen samengesteld en deze goedkoper geprijsd. De korting die wij krijgen op onze inkoop en de slimme bundeling in het transport, zorgt voor deze korting. Heb je een samenstelling welke afwijkt van de standaard, neem dan contact met ons op, zodat wij je de goedkoopste aanbieding kunnen geven, met daarop een leuke korting. 

4SO Accor tuinset met tuinstoelen

Garantie

5 jaar garantie is tegenwoordig de standaard bij 4SO. Ze zijn 1 van de weinigen die zolang garantie geeft op het hele assortiment. Het is een heel betrouwbaar tuinmeubel merk van een zeer goede kwaliteit van goede materialen. Dit zie je en voel je terug. Ook op de lange termijn merk je dit.

Bijpassende accessoires

De Accor ziet er al mooie uit van zichzelf, maar er zijn altijd bijpassende accessoire waarmee jij je terras, balkon, tuin en tuinmeubelen extra kan aankleden. Denk eens aan de onderstaande accessoires voor bij je 4SO Accor:

Over het merk 4 Seasons Outdoor

Veel mensen kennen het merk en weten dat het een sterk en betrouwbaar tuinmeubelmerk is. Wat ze vaak niet weten is dat ze standaard ook 5 jaar garantie geven, elke set met all weather kussens is uitgerust, dat het een Nederlands tuinmeubelmerk is en dat ze meerdere prijzen hebben gewonnen. 4SO wilt alleen maar kwaliteit leveren en heeft daarom zijn eigen fabriek, zodat ze precies weten hoe de tuinmeubelen gefabriceerd worden en van welke materialen. 4 Seasons Outdoor moet ook 4 seizoen buiten zijn en daarom ook lang meegaan.