Cucina

4 Seasons Outdoor Cucina

Wow zo zou ik de Cucina willen omschrijven. Zoek je design, wat warmte en sfeer uitstraalt, dan mag je de Cucina niet missen. Het warme teakhout, wat lijkt te zweven op het mooie antraciet aluminium frame, loopt in 1 lijn door van begin tot eind. Met een prachtige zachte schuine afwerking is dit stukje design het middelpunt van je terras.

4SO Cucina loungeset serie

De Cucina loungeset bestaat uit 4 basis loungeset element, waarmee je elke loungeset kan samenstellen. Of je nu een grote of kleine loungeset wilt, met de 4SO Cucina maak plek voor 2, maar ook voor 12 personen op je terras. Deze modulaire loungeset bestaat uit de onderstaande 4 elementen:

  • 2-zits lounge bank L of R (213515)
  • Hoek element (213516)
  • Center (213517)
  • Koffietafel (213518)

4SO Cucina loungeset aanbieding kopen?

De Cucina hebben wij in de aanbieding in de verschillende loungeset opstellingen. Van groot tot kleine, vind je de verschillende configuraties. Op deze hoek loungesets zit een extra korting en is dus een mooie aanbieding. Wil je een speciale aanbieding, omdat jouw opstelling er niet tussen zit, neem dan even contact met ons op. Wij zullen dan een prijs op maat maken en daar een korting over berekenen. Deze korting kan gegeven worden, door een grote aantal element met elkaar te combineren.

4SO Cucina loungeset

All weather tuinkussens

De kussens voelen aan alsof ze zo van je binnen bank af komen. Dit komt door het gebruik van Olefin. Dit is een all weather materiaal, welke vuil- waterafstotend is en tevens kan ademen. Het zachte materaal voel dan ook heerlijk aan je benen en armen en biedt wel de veiligheid en kwaliteit van all weather tuinkussens.

Comfort

Het is een heerlijke loungeset met een comfortabele zit. Dit komt doordat in de vulling van de kussens Dracon is verwerkt met Quickdry foam. Dit hoogwaardige materiaal vind je ook wel bij binnen banken. Het zorgt ervoor dat er volume, vering en demping ook op langer termijn in je kussens blijft. Hierdoor krijg je niet van die lege kussens op ten duur. Daarbij is Dracon niet hard en dat maakt deze loungeset geweldig. Het Quick dryfoam zorgt voor een meer open structuur, waardoor eventueel regenwater sneller wordt afgevoerd en de kussens veel snelle drogen.

Teak loungeset

De 4 Seasons Outdoor Cucina is een teak loungeset met een aluminum frame. Dit brengt enkele voordelen met zich mee. Omdat het aluminium gedeelte op de grond staat is de constructie veel sterker en heb je minder onderhoud. Het teakhout wordt veel minder aangetast voor regen en vocht, aangezien het hoog en droog op een aluminium frame rust. Aluminium roest niet, dus ook al koop je een teakhouten loungeset, het onderhoud is minimaal.

Onderhoud

Je hebt minimaal onderhoud aan deze teakhouten loungeset Cucina. Dit komt omdat het teakhout zweeft en maar een klein oppervlakte betreft, van de complete loungeset. Het is klasse 1 teakhout en dat is de beste kwaliteit die je kunt krijgen. Ondanks dat raden wij altijd aan om het te behandelen met een onderhoudsmiddel, zoals een teak shield of teak protector. Zo blijft het teakhout beter beschermd en blijft hij langer zijn honingbruine kleur behouden.

 

Omdat het een natuurlijk materiaal, zal het teakhout grijzer kunnen worden en het is mogelijk dat er haarscheuren ontstaan, door de houtnerven van het teak hout. Dit zul je bij alle teak tuinmeubelen hebben. Dit heeft geen invloed op de constructie en is te herstellen.

Bijpassende accessoires

De 4 Seasons Outdoor Cucina loungeset is al mooie en sfeervol van zichzelf, echter kun je het terras en je loungeset nog leuker aankleden bij bijpassende accessoires van 4SO. Denk daarbij eens aan de onderstaande tuinmeubel accessoires:

Over 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen

4 Seasons Outdoor is 1 van de beste tuinmeubel merken die er is. De kwaliteit is uitstekend, met een hoge afwerking en hoogwaardige materialen. Daarbij krijg je ook nog een standaard 5 jaar garantie en dat is zeer lang. Het is een Nederlands tuinmeubelmerk, met een eigen productie fabriek in Azië. Ze zijn 1 van de weinigen die echt een eigen fabriek heeft en daardoor kunnen zij de kwaliteit veel beter garanderen. Ze weten precies welke materialen ze gebruiken, hoe de constructie is en wat hiervan de kwaliteit is. 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen koop je dan ook niet voor een paar jaar, maar voor veel langer.