Colombia

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Garden Impressions Colombia tuintafel

De Garden impressions Colombia tuintafels zijn gemaakt van teakhout. Deze teakhouten tuintafels kun je kopen in 2 lengtes. De 200cm lange Colombia is een 4 - 6 tot 8 persoon teak tuintafel. De 240cm lange variant is geschikt voor 6 - 8 a 10 personen. Dit is afhankelijk hoe breed je tuinstoelen zijn. Daarbij heb je nog de Garden Impressions naturel teak tuintafels en de grey teak variant.

Colombia naturel teak tuintafels

De Garden Impressions Colombia naturel teak tuintafels, zijn onbehandeld. Hierdoor hebben ze die mooie honing bruine en warme teakhouten kleur. Je kunt het teakhout onbehandeld laten, echter raden wij het wel aan om ze te beschermen. Dit kan met een teak shield of een teak protector. Wij kunnen je informeren welke het beste is. Hieronder de 2 Garden Impressions Colombia naturel teak tuintafels die je kunt kopen:

 • 72022SJ Colombia 200 x 100 x H77 cm.
 • 72024SJ Colombia 240 x 100 x H77 cm.

Colombia grey teak tuintafels

De Garden Impressions Colombia grey teak tuintafels heb je in 2 formaten. Het teakhout is al eens bewerkt met een grey wash. Hierdoor heeft die de looks van vergrijsd teakhout. Teakhout is een natuurlijk materiaal, dus wij raden aan om hem bij te houden met een grey wash teak protector. Je kunt hem kopen in 2 formaten:

 • 72026SJ Colombia 200 x 100 x H77 cm.
 • 72028SJ Colombia 240 x 100 x H77 cm.

Details:

 • Teakhout.
 • Naturel of grey.
 • 22 x 22 cm breedte tafelpoten.
 • 2 jaar garantie (zie kopje garantie).
 • Keuze uit 4 varianten.

Teak tuintafel onderhoudsmiddelen

Teakhout is een natuurlijk materiaal en vertoont dan ook natuurlijke eigenschappen. Ondanks dat teakhout 1 van de hardste houtsoorten is en daardoor buitengewoon geschikt is voor tuinmeubelen, heeft “het weer” wel invloed op teakhout. Zo zal het gaan vergrijzen, maar het kan ook gebeuren dat het vocht in het hout blijft zitten. Dit is slecht voor het hout, wat kan leiden tot houtrot. Hoe kun je dit voorkomen?

Teak tuintafel onderhouden en beschermen

Met een teak shield of een teak protector zorg je ervoor dat het vocht, vuil, mos aangroei en andere invloeden van buitenaf geen of minder invloed hebben op het teakhout. De shield kun je zien als een soort regenjas / coating die het tegenhoudt. De teak protector zorgt voor een verzadiging van het hout, waardoor vocht niet tot in de kern kan dringen. Wij adviseren om je tuintafel 2x per jaar met 1 van deze 2 onderhoudsmiddelen te bewerken.

2 jaar garantie

Op Garden Impressions tuinmeubelen krijg je 2 jaar garantie. Deze 2 jaar garantie zit ook op de Colombia tuintafels. Dit is een fabrieksgarantie, waardoor je altijd terecht kan bij ons, maar ook specifiek bij de producent zelf. Teakhout is een natuurlijk materiaal, met natuurlijke eigenschappen, zoals haarscheuren in het hout, kneusten en verkleuring. Dit zijn eigenschappen die horen bij teakhout en vallen dus niet onder garantie.

Hoeveel tuinstoelen passen er om een tuintafel?

De vraag over hoeveel tuinstoelen passen er om deze tuintafel, is afhankelijk van de tuinstoelen die je koopt. Je kunt eenvoudig berekenen hoeveel tuinstoelen er aan een tuintafel passen. Hieronder een voorbeeld berekening.

 • 240 cm = lengte tuintafel.
 • Breedte tuinstoel is 65 cm.
 • Lengte van de tuintafel / door de breedte van de tuinstoel = (afgerond naar beneden) x 2 = aantal tuinstoelen op de lange zijde. Tel hier +2 bij op, als je ruimte hebt om aan de kopse kanten van de tafel kunt zitten. 

Voorbeeld berekening:

240 / 65 = 3,69 cm. Je kunt dus 3,69 tuinstoelen plaatsen aan de lange zijde van je tuintafel. Dit rond je af naar beneden, aangezien je geen halve tuinstoel hebt. Dus je kunt 3 tuinstoelen plaatsen aan de lange zijde.

 

Je kan aan de lange zijde aan beide kanten van de tuintafel stoelen plaatsen. Dus dat zijn (2 x 3) 6 tuinstoelen. Afhankelijk waar je de tuintafel plaatst, kunt je aan de beide kopse kanten ook een tuinstoel plaatsen. Dat maakt +2 en dat is 8.

 

Berekening:

 • 240 / 65 = 3,69 - Wordt afgerond 3.
 • 2x 3 tuinstoelen = 6 zitplekken aan de lange zijde.
 • +2 extra zitplekken aan elke kopse kant.

Antwoord: je kunt 6 tot 8 personen plaatsen aan een tuintafel van 240 cm, als je tuinstoelen 65 cm breed zijn.

Garden Impressions tuintafel Colombia aanbiedingen

Bij ons kun je altijd een leuke Garden Impressions Colombia tuintafel aanbieding vinden. Bij ons zijn de 200 en 240 cm columbia tuintafels allemaal afgeprijsd. De grootste korting kun je krijgen met een combinatie deal. Daarbij combineer je de Colombia met tuinstoelen of bijpassende accessoires van Garden Impressions. Heb je een aanbieding gezien of in gedachten en kun je deze niet bij ons vinden? Neem dan contact met ons op, dan maken wij een aanbieding op maat. 

Bezorging

De Garden impressions Colombia tuintafel bezorgen wij gewoon bij je thuis. Dit gebeurt snel, aangezien wij alles direct in voorraad hebben staan, tenzij dit anders is vermeld. Op werkdagen hanteren wij in Nederland doorgaans voor 12:00 besteld, volgende werkdag in huis. België neemt vaak 1 werkdag langer in beslag. Vooraf wordt je duidelijk geïnformeerd door de transporteur over het tijdstip dat ze gaan leveren. Het enige wat je zelf nog moet doen, is de stoere dikke tafelpoten eronder monteren. Ook buiten NL en BE kunnen wij bezorgen.

 

Over het tuinmeubelmerk Garden Impressions

Wij voeren het complete assortiment van Garden Impressions. Dit zijn meer dan 1000 artikelen. Door het grote assortiment en productievolume, kunnen deze tuinmeubelen efficiënter en goedkoper geproduceerd worden. Wat je in de praktijk ziet, is dat prijs vergelijkbare tuinmeubelen van Garden Impressions van een betere kwaliteit zijn. Garden Impressions is een Nederlands tuinmeubel merk, welke al meer dan 25 jaar bestaat.

Meer informatie en vragen?

Heb je nog vragen en wil je advies over de aankoop van deze tuinmeubelen, neem dan even contact met ons op. Wij als premium dealer weten alles over de Garden impressions Colombia tuintafel.