Diamonds

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Sfeervolle Diamonds buiten vloerkleden 

De inrichting van de tuin en het terras wordt steeds meer afgestemd op de stijl van het interieur. Zo wordt het terras of balkon een verlengstuk van je woonkamer. Hierdoor creëer je ook buiten een huiselijke sfeer. Een mooie aanvulling op deze trend zijn de gunstig geprijsde Diamond buiten vloerkleden van Garden Impressions. Deze buiten tapijten zijn echte sfeermakers op je terras of balkon. Je vindt in de Diamonds collectie verschillende kleurcombinatie en patronen die perfect passen bij jouw wooninrichting. 

Vloerkleden als sfeermakers voor je tuin

In onze ruime collectie buiten vloerkleden kun je kiezen uit verschillende kleuren en afmetingen. Rustige kleuren als ecru of lichtgrijs geven je terras een moderne uitstraling. Wil je meer contrast creëren in je tuin dan kun je kiezen voor stijlvol zwart of antraciet. Ook qua formaat heb je veel keuze zodat je altijd een passend maat kunt vinden. De buitentapijten variëren in lengte van 170 cm tot bijna 3 meter. 

Multi-functionele buitentapijten 

Buitentapijten zijn niet alleen sfeervol op je terras of balkon. Je kunt deze ook als decoratie in je tuin gebruiken bij je jacuzzi of zwembad. De buiten vloerkleden zijn eveneens zeer geliefd bij gezinnen als buiten speelkleed voor de kids. Ook zijn de buitentapijten ideaal voor kampeerliefhebbers. De vloerkleden zijn makkelijk op te rollen en te vervoeren. Zo creëer je op vakantie een supergezellig plekje voor de tent of caravan. Een beetje zand of water kan geen kwaad want de Diamonds buiten vloerkleden zijn zeer solide en slijtvast.  

Waterafstotende vloerkleden voor buiten 

De vloerkleden zijn gemaakt van stevig gewoven vezels voorzien van een beschermlaag. De buiten vloerkleden zijn daardoor UV-resistent en kleurvast. Ook heeft het beschermlaagje een waterafstotende werking en is vlekbestendig. Je kunt het vloerkleed eenvoudig opfrissen met een tuinslang of hogedrukspuit. Voordeel van het buitentapijt is dat het warmte isolerend is en geluiddempend. De Diamonds vloerkleden zijn dan ook uitermate geschikt voor terrassen en balkons.