sophie

Producten 1-48 van 168

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-48 van 168

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Hartman Sophie tuinstoelen en de Hartman Sophie tuintafel zijn zeer populair. Hartman tuinmeubelen bestaat al sinds 1968 en is 1 van de grondleggers van het Nederlands buitenleven. De Sophie tuinstoelen zijn gebaseerd op de eerste kunststof spuitgiettechieken uit 1982, waarmee Hartman kunststof tuinmeubelen op de kaart heeft gezet. De stoelen van Hartman zijn dankzij de innovatieve technieken, het strakke design en de goede kwaliteit daarom ook in grote delen van Europa terug te vinden. De bekende witte Hartman tuinmeubelen kan je nu nog terug vinden bij mensen in de tuin, wat een goede kwaliteit!

Hartman Sophie tuinstoelen

De Hartman Sophie tuinstoelen zijn een vergevorderde doorontwikkeling van de wel bekende resin witte tuinstoelen en tuintafels uit 1982, die papa of mama nog in de tuin heeft staan. Hartman Nederland zegt zelf over de Sophie tuinstoel "we took our best and made it better". Ze geven standaard 5 jaar garantie op de Hartman Sophie tuinmeubelen, maar gezien de geschiedenis, kunnen wij deze stoelen over 30 jaar nog steeds in de tuinen en op de terrassen terugvinden.

Hartman Sophie banner

Soorten Sophie stoelen

De Sophie stoelen zijn er natuurlijk al jaren en in al die jaren heeft Hartman zeker niet stil gezeten. Tegenwoordig bestaat het assortiment aan Sophie's uit maarliefst meer dan 30 verschillende soorten die bovendien in uiteenlopende kleuren verkrijgbaar zijn. De standaard stoel is de Sophie Element Armchair. Recent zijn daar onder andere varianten als de Sophie Studio, Sophie organic, Sophie Pro, barstoelen, teak- en stapelbare varianten bijgekomen.

Sophie tuinstoelen trend product van het jaar

Dit jaar heeft de Sophie Hartman tuinstoel de trend product van het jaar gewonnen. De vak- en de consumenten jury hebben deze prijs aan de Sophie gegeven door het gebruik van innovatieve materialen, ergonomische vormgeving en de functionaliteit. Dit is voor Hartman een mooie beloning voor haar innovatieve denk- en werkwijze en het constant doorontwikkelen van de stoel.

 

Details van de Sophie tuinstoelen

De identiteit van deze Hartman tuinstoel is terug te vinden in een kunststof kuip met een sterk aluminium frame. De kuip is ergonomisch voorgevormd waardoor je een heerlijk zitcomfort hebt. De kunststof kuip is voorzien van een uniek afwateringssysteem, zodat hij in weer en wind buiten kan blijven staan. De Hartman Sophie tuinstoel is te verkrijgen in zeer veel verschillende kleuren waaronder: wit, xerix, taupe, bruin, zwart, rood en geel. Enkele andere voordelen van de stoel:

  • 5 Jaar garantie
  • Gemaakt in Nederland
  • 100% recyclebaar materiaal
  • Lichtgewicht en duurzaam
  • Weersbestendig
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Ergonomische vormgeving voor optimaal comfort

Hartman Sophie tuintafel

De Hartman Sophie tuintafel is te verkrijgen in 3 kleuren, namelijk in het taupe, xerix en in het wit. Het frame van deze mooie Sophie tuintafel is van hoogwaardig aluminium en kan niet roesten, hier bovenop vind je een tafelblad van HPL. HPL is een kunststof die UV-bestendig is, krasvast en ook het hele jaar buiten kan blijven staan. Daarnaast heeft Hartman ook nieuwe varianten met teak tafelbladen en teak frames.

De Hartman Sophie tuintafel is te verkrijgen in veel verschillende afmetingen en vormen waaronder rond, vierant en rechthoekig. De volgende afmetingen zijn o.a. beschikbaar 170x90cm, 240x100cm, 100x100cm, 180x95cm, 68x68cm en ook bijzettafels van 45x45cm. Hierdoor kan je met 2, 4, 6 of zelfs 8 personen lekker zitten aan je Hartman Sophie tuinset.

Hartman Sophie tuinset

Op zoek naar een leuke Hartman Sophie tuinset aanbieding? Informeer dan bij ons wat de mogelijkheden zijn. Je hebt namelijk de keuze uit een boel verschillende kleuren, die je universeel met elkaar kan combineren. De basis tuinset biedt plek aan 4 personen, maar je hebt ook de Hartman Sophie Studio, waardoor je met 6 of 8 personen lekker buiten kan eten.