Nesling Pergola Prosail Stand-alone - 319x319 cm

Niet op voorraad

Onze voordelen

  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Altijd scherp geprijsd
  • Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.2
  • Niet goed geld terug garantie
  • 14 dagen bedenktermijn
Veilig en voor iedereen betaalbaar!
Betaal tot 30 dagen na ontvangst van je bestelling (zonder rente).

Betaal achteraf met klarna.

U plaatst een review over:Nesling Pergola Prosail Stand-alone - 319x319 cm
Uw waardering

Beschrijving Nesling Pergola Prosail Stand-alone - 319x319 cm

De Nesling Pergola aluminium stand alone van 319 x 319 cm op deze pagina heeft een antraciet/grijs Dreamsail waterdicht schaduwdoek en je kunt kiezen uit 3 verschillende frame kleuren: wit, grijs of antraciet. Mist het voorradig is.


Volledige 319 x 319 aluminium stand alone collectie:

Op deze pagina koop je het 319 x 319 aluminium stand alone frame + een antraciet/grijs waterdicht dreamsail harmonica schaduwdoek, welke je open en dicht kan schuiven. Waar bestaat de volledige 319 x 319 cm dreamsail pergola collectie uit? Want je kunt uit 3 varianten kiezen. 3 frame kleuren en 1 doek kleur. Lees hieronder welke varianten er nog meer bij ons verkrijgbaar zijn:


Aluminium frame kleuren:

  • Wit
  • Grijs
  • Antraciet


Kleuren Dreamsail harmonica doek:

  • Antraciet/ grijs


Is jouw combinatie nu niet online bij ons bestelbaar of voor u te vinden? neem dan contact met ons op en geef uw wensen door. Vraag eventueel of u een pre-order mag plaatsen, als het tijdelijk niet beschikbaar is.


Functionaliteiten:
Het harmonica schaduw doek wat je erin monteert, kun je openen en sluiten doormiddel van een touw/ koord. Dit biedt je schaduw of juist zon.


Kwaliteit harmonica doek

Het harmonica doek biedt 95% zon bescherming en is van een onderhoudsvrij kunststof materiaal. De gesloten structuur zorgt ervoor dat het waterdicht is. Op de wat nattere dagen is dit zeer prettig.  Tijdens het seizoen kun je het doek gewoon buiten laten hangen. Schoonmaken kan gewoon met wat water en zeep. 


Aluminium frame:
Het aluminium frame kunt je 365 dagen van het jaar buiten laten staan en roest niet. Het frame is afgewerkt in de gekleurde poeder coating. Wij adviseren om de pergola op een stenen of houten ondergrond te zetten.


Waar bestaat deze pergola uit?

Je krijgt een aluminium frame met bevestigingsmateriaal. Het dreamsail schaduwdoek zit erbij + toebehoren om dit in je pergola te bevestigen. Denk voor het doek aan: katrollen, baleinen, touw, spanners en RVS kabels.


Accessoire om erbij te kopen: beschermhoes

De onderstaande accessoires passen goed bij deze pergola en kunnen in de webwinkel los erbij besteld worden:

- Beschermhoes voor het harmonicadoek.

- Nesling rolgordijnen.


Handleiding & instructie video's:
Bij het product zit een hele duidelijke handleiding, zodat het in elkaar zetten eenvoudig is. Tevens zijn op youtube diverse montage video's te vinden.


Montageservice:

Ook voor de mensen met 2 linker handen is er een uitkomt. Er bestaat een montage service vanuit Nesling®. Deze kun je na aankoop apart aanvragen: http://nesling.montagedienst.nl/ (let op = een onbeveiligde pagina) 


Montage wachttijd

De kans is groot aanwezig dat er een wachttijd is voor deze montage service. Tip: contact een lokaal klusbedrijf, timmerman, hovenier of werkspot? 


Weersomstandigheden

Houd met storm rekening met eventuele wind en daarbij de invloed op je pergola. Met het doek gesloten vangt hij meer wind, wat meer gevaar kan veroorzaken. Heb je de Pergola wel/niet vast gemonteerd aan het huis en/of grond, dan zoekt die de kracht van de minste weerstand. Houd hier rekening mee, om stormschade te voorkomen.

Levering

Vooraf wordt je altijd gecontacteerd door het vervoerder bedrijf. Houd uw mail, voice mail en telefoon in de gaten, zodat u aanwezig bent bij levering. Dat is prettig, want dan kunt u nog invloed uitoefenen waar het pakket komt te staan. 


Levertijd

Doorgaans geldt het onderstaande:
- Wit frame: +- 5 werkdagen
- Grijs frame: +- 5 werkdagen

- Antraciet frame: +- 5 werkdagen
Houd er rekening mee dat in drukke periodes, deze levertijden kunnen afwijken.

Specificaties Nesling Pergola Prosail Stand-alone - 319x319 cm
Product informatie
Merk Nesling
Art.nr. NESPERGPROSAIL319X319
Afmeting LBH 3.19x3.19 m
Garantie 1 jaar
Product informatie
Hoogte 2.7 centimeter
Lengte 3.19 centimeter
Materiaal frame Aluminium
Materiaal Aluminium
Vereist montage Nee
Vorm Vierkant
Breedte 3.19 centimeter