Nesling Pergola Stand Alone 200x300 cm

Niet op voorraad

Onze voordelen

  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Altijd scherp geprijsd
  • Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.2
  • Niet goed geld terug garantie
  • 14 dagen bedenktermijn
Veilig en voor iedereen betaalbaar!
Betaal tot 30 dagen na ontvangst van je bestelling (zonder rente).

Betaal achteraf met klarna.

U plaatst een review over:Nesling Pergola Stand Alone 200x300 cm
Uw waardering

Beschrijving Nesling Pergola Stand Alone 200x300 cm

De Nesling Pergola stand alone van 200 x 300 cm is te koop met verschillende kleuren doek. Het frame is van Douglas hout, waarbij de balken 8,5 cm x 8,5 cm dik zijn. Mist alle kleuren doek in voorraad zijn, kun je kiezen uit 3 kleuren. Lees hieronder welke varianten er mogelijk zijn:


Keuze in frames:

  • Douglas hout (bruin)


Kleuren coolfit harmonica doek:

  • Zand
  • Antraciet
  • Gebroken wit


Is jouw combinatie nu niet bestelbaar, neem dan contact op met de vraag naar de levertijd ervan en vraag of je dan een pre-order mag plaatsen.


Functionaliteiten:
Het harmonica schaduw doek wat je erin monteert, kun je openen en sluiten doormiddel van een touw/ koord. Dit biedt je schaduw of juist zon.


Kwaliteit harmonica doek

Het harmonica doek biedt 95% zon bescherming en is van een onderhoudsvrij kunststof materiaal. De open structuur zorgt ervoor dat het wind en water doorlatend is. Op warme dagen is dit zeer prettig.  Tijdens het seizoen kun je het doek gewoon buiten laten hangen. Schoonmaken kan gewoon met wat water en zeep. 


Houten douglas frame:
Het houten Douglas frame kunt je 365 dagen van het jaar buiten laten staan. Douglas is een hout soort welke weinig onderhoud vraagt. Echter blijft het een natuur product. Dit betekend dat het kan werken en dat invloeden van weer, klimaat, UV straling, vocht en droogte invloed hebben op de uitstraling en kwaliteit van het hout. Met onderhoudsmiddelen zoals een teak shield, protector, beits of olie, kun je het douglas hout hier tegen meer beschermen. Op ten duur, zal het bruine hout, altijd gaan vergrijzen.


Wij adviseren om de pergola op een stenen of houten ondergrond te zetten.


Waar bestaat deze pergola stand alone uit?

Je krijgt een frame van douglas hout met bevestigingsmateriaal. Het schaduw doek zit erbij + toebehoren om dit in je pergola te bevestigen. Denk voor het doek aan: katrollen, baleinen, touw, spanners en RVS kabels.


Accessoire om erbij te kopen: beschermhoes

De onderstaande accessoires passen goed bij deze pergola en kunnen in de webwinkel los erbij besteld worden:

- Beschermhoes voor het harmonicadoek.

- Nesling rolgordijnen.


Handleiding & instructie video's:
Bij het product zit een hele duidelijke handleiding, zodat het in elkaar zetten eenvoudig is. Tevens zijn op youtube diverse montage video's te vinden.


Montageservice:

Ook voor de mensen met 2 linker handen is er een uitkomt. Er bestaat een montage service vanuit Nesling®. Deze kun je na aankoop apart aanvragen: http://nesling.montagedienst.nl/ (let op = een onbeveiligde pagina) 


Montage wachttijd

De kans is groot aanwezig dat er een wachttijd is voor deze montage service. Tip: contact een lokaal klusbedrijf, timmerman, hovenier of werkspot? 


Weersomstandigheden

Houd met storm rekening met eventuele wind en daarbij de invloed op je pergola. Met het doek gesloten vangt hij meer wind, wat meer gevaar kan veroorzaken. Heb je de Pergola wel/niet vast gemonteerd aan het huis en/of grond, dan zoekt die de kracht van de minste weerstand. Houd hier rekening mee, om storm schade te voorkomen.

Levering

Vooraf wordt je altijd gecontacteerd door het vervoerder bedrijf. Houd uw mail, voice mail en telefoon in de gaten, zodat u aanwezig bent bij levering. Dat is prettig, want dan kunt u nog invloed uitoefenen waar het pakket komt te staan. 


Levertijd

Doorgaans geldt het onderstaande:
- Douglas hout frame: +- 3 weken

Houd er rekening mee dat in drukke periodes, deze levertijden kunnen afwijken.

Specificaties Nesling Pergola Stand Alone 200x300 cm
Product informatie
Merk Nesling
Art.nr. NESPERG200X300
Afmeting LBH 200x300x270 cm
Garantie 1 jaar
Product informatie
Hoogte 270 centimeter
Lengte 200 centimeter
Materiaal frame Hout
Materiaal Hout, Textiel
Vereist montage Ja
Vorm Vierkant
Breedte 300 centimeter