Nieuwe collectie

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Nieuwe collectie bij Tuinmeubelen.nl

Bij Tuinmeubelen.nl hebben we een nieuwe selectie van artikelen uitgekozen die in 2016 volop in de aandacht staan. Naast de bestaande assortimenten die uiteraard doorlopen hebben we ook dit jaar weer nieuwe collectie toegevoegd binnen onze webshop. Nieuwe merken, nieuwe trends, nieuwe artikelgroepen en aanvullende artikelen voor in de tuin die aansluiten bij de laatste trends. 

Nieuwe artikelen voor seizoen 2016

Voor het seizoen 2016 bieden we vele nieuwe artikelgroepen, trends en artikelen. Zo hebben we voor 2016 extra aandacht voor het verticaal tuinieren, vintage tuinmeubelen, loungesets in combinatie met dining tafels en veel aandacht voor sfeer en decoratie. Binnen de categorien sfeer en decoratie vind je bijvoorbeeld outdoor lifestyle met hierin vuurhaarden, terrasverwarming, strandkorfen en diverse andere verrassende innovaties. 


Bestel de nieuwste trends online

In onze webshop vind je de laatste trends op het gebied van tuinmeubelen en aanvullende artikelen. Bestel nu veilig en vertrouwd online en zo zit je waarschijnlijk komend weekend al in je nieuwe loungeset, tuinset of balkonset of fleur je je tuin op met één van onze accessoires