Old teak

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Old-teak tuinmeubelen

Onze old teak tafels zijn niet zomaar prachtige tafels voor in de tuin, er gaat daadwerkelijk een verhaal achter schuil. Je kiest met deze vintage look tuintafels voor een tafel die afkomstig is uit Azië, alwaar we de oude houten huizen vervangen door exemplaren van steen. Op die manier draag je bij aan de ontwikkeling van de huizen waar de mensen aldaar in wonen, terwijl je zelf van een mooie nieuwe tafel kunt genieten. Helemaal in een trendy vintage look doordat het teakhout met een 2e leven uitstekend past in de moderne hedendaagse tuin.

Oude houten huizen vervangen

Veel van de huizen in bijvoorbeeld Indonesie zijn gemaakt van teak hout. Middels een speciaal programma worden deze oude houten huizen gesloopt en omgebouwd naar stenen huizen, de oude teakhouten planken worden verkocht als vintage houten planken.Wij gebruiken deze houten planken opnieuw voor de meubels die we bijvoorbeeld in de tuin plaatsen, zoals tuintafels of houten banken . Met name in Indonesië helpen we de mensen op deze wijze gemakkelijker aan nieuwe huizen. Het mooie voor jou is dat het vintage hout een mooie uitstraling heeft, die het veel meer karakter meegeeft.


Vintage old teak tafels

Een goed voorbeeld hiervan is de old teak tafel, die je op een prachtige manier in de tuin kunt plaatsen. Deze vintage teak tuintafels zijn zeer goed te combineren met de diverse wicker tuinstoelen. Uiteraard zitten er wat onvolkomenheden in de verschillende meubelen, deze geven immers op een mooie manier aan dat het een gebruikt materiaal is met kenmerkende eigenschappen en het karakter dat hierbij hoort. Je kiest dan ook voor de karakteristieke vintage look en iedere tafel en elk meubel is in feite dan ook uniek en bijzonder. Het kan dus voorkomen dat je twee verschillende tafels ontvangt die ieder van elkaar verschillen in uiterlijk of kleur, dit hoort bij de charme van dit product.