hangende plantenbakken

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hangende plantenbakken

Voor buiten op je terras of balkon wil je graag zoveel mogelijk gebruik maken van de ruimte die je hebt, maar ook wil je graag  zitten in een natuurlijke omgeving  met planten en bloemen. Bloemen houden van mensen en andersom, we hebben graag kleurige en geurende bloemen in onze omgeving, want dat maakt ons vrolijk en blij. Hangende plantenbakken zijn eenvoudig op te hangen en zijn dus ideaal voor op je balkon of  terras. Zeker als je een overkapping hebt of pergola kun je de hangende plantenbakken gemakkelijk ophangen en maak je het meeste gebruik van de ruimte. Zo kun je je toch omringen met bloemen en planten terwijl je tegelijkertijd alle ruimte kunt geven aan je loungeset of tuinset.

Hanging baskets

Hangende plantenbakken worden ook wel hanging baskets genoemd, dit is de engelse benaming. Maar enkel baskets oftewel mandjes zijn het al lang niet meer.. tegenwoordig zijn er vele varianten  op de oude hanging baskets en  zo vind je nu ook kunststof hangende plantenbakken in onze collectie in verschillende uitvoeringen en kleuren. In het buitenland spreekt men ook over Urban Gardening, een trendy term voor het verticaal tuinieren dat we ook in Nederland steeds meer zien  opkomen. Tuinieren in de hoogte door bijvoorbeeld tegen een wand aan te tuinieren of planten onder elkaar te hangen. Ruimtebesparend ,modern en het hoeft niet duur te zijn, want met wat lege flessen en een touwtje kom je zelfs al een heel end.. maar als je niet zelf wilt knutselen of echt iets moois wilt dan hebben we een aantal mooie hangende plantenbakken voor je geselecteerd.


Bijzondere hangende plantenbakken

Binnen onze collectie vind je de bijzondere hangende plantenbakken van Curver uit de KNIT collection, deze hangende plantenbakken zijn van een unieke gegoten kunststof gemaakt die lijkt op een gebreide stof, helemaal in de brei trend. De kleur van de Cozy plantenbak is een fraaie pastelkleurige zachte grijsblauw. Maar ook de 5 delige vrolijke hangende rainbow plantenbak met 5 verschillende kleuren,  voor de prijs hoef je het niet te laten..