Plantenbakken

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Plantenbakken in je tuin

Breng kleur in je tuin met de collectie plantenbakken van tuinmeubelen.nl . Bloemen en planten horen in de tuin aanwezig te zijn, maar ook op je balkon of op je terras kun je de geur van bloemen toch niet weglaten? Zorg voor de kleurrijke sfeer die planten bieden en zorg voor plantenbakken waarin je de planten kunt plaatsen. Zet de plantenbakken op de tegels op de grond, op een tafeltje of bistrostoeltje of hang ze op..

Kunststof  plantenbakken

Plantenbakken zijn er in  verschillende uitvoeringen en materialen, zo hebben we de houten bloembakken en stenen bloempotten of gevlochten rieten manden waar de planten in gezet worden. Bij tuinmeubelen.nl vind je een groot assortiment kunststof plantenbakken in een waaier aan kleuren en uitvoeringen. Kunststof is een materiaal dat  we ook in de meubelen veel terug zien, weerbestendig en scherp geprijsd, Kunststof plantenbakken zijn ook licht en makkelijk ergens neer te zetten of te hangen en in veel vormen verkrijgbaar. Binnen ons assortiment kunststof plantenbakken veel aandacht voor de Keter , waar we ook een enorm assortiment andere producten van voeren en de bijzondere Curver plantenbakken in het concept van de KNIT collection.


Assortiment plantenbakken bij Tuinmeubelen.nl

Plantenbakken bestel je bij tuinmeubelen.nl gewoon mee met je tuinset of balkontafel, vanuit je luie tuinstoel bestel je veilig en vertrouwd online de artikelen van je keuze. Reken af met Ideal of achteraf via Afterpay, geen probleem bij Tuinmeubelen.nl