Bluetooth Speakers

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Luidsprekers voor buiten

Houd jij ook zo van muziekin de tuin? Tuinmeubelen.nl heeft in haar collectie een aantal speakers met bluetooth functie die eenvoudig voor gebruik in de tuin zijn in te zetten. bluetooth speakers kun je verbinden met je laptop of mobiel en zo kun je je favoriete muziek afspelen onder je zweefparasol, je overkapping of op je balkon. In onze collectie vind je kleine luidsprekers, maar ook de grotere muziekstations voor de echte liefhebber kun je bij tuinmeubelen.nl vinden. Wat dacht je van onze gecombineerde luidspreker met verlichting die je zo aan je parasol kunt bevestigen, hoe handig is dat?

Speakers brengen sfeer

Muziek geeft altijd een gezellige sfeer, of het nu is tijdens een barbecue of gezellig etentje in de tuin, muziek zorgt voor een ontspannen samenzijn. Met de Bluetooth speaker heb je altijd een luidspreker die buiten kunt neerhangen op iedere plaats. De luidsprekers voor buiten kunnen zorgen voor een feestje in je tuin, maar je kunt natuurlijk ook heerlijk zelf genieten van de rustgevende muziek als je lekker op je ligbed ligt te dromen


Bestel je bluetooth speakers online

In onze webshop vind je momenteel nog een beperkte keuze aan buitenspeakers, maar binnenkort zullen we er een compleet assortiment aan toe voegen. Online gemakkelijk bestellen en samen met de parasol extra voordelig.