Fishboat

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Fishboat  tuinmeubelen

Fishboat tuinmeubelen zijn oorspronkelijk gemaakt van oude vissersbootjes, vandaar ook de naam fishboat. In indonesie zijn veel vissersbootjes gemaakt van hout en vaak erg kleurrijk beschilderd, de levensduur van deze bootjes is niet oneindig en regelmatig moet er op zijn tijd weer een nieuwe boot gemaakt worden. Het hout van deze bootjes is dan wellicht niet meer geschikt voor de boten, maar kan gebruikt worden voor het maken van een bijzondere serie meubelen. In de collectie die wij aanbieden vind je een vrolijke collectie met Loungestoelen, krukjes en tuinbankjes in deze vintage uitstraling. Tegenwoordig is de vraag zo groot dat een deel van de fishboat collectie niet alleen meer van oude vissersbootjes gemaakt wordt, maar er wordt in toenemende mate gebruik gemaakt van andere oude planken die hergebruikt worden in de optiek en stijl van de echte vissersboot planken.

Fishboat  trend met retro tuinmeubelen

De retro trend is al enkele jaren aanwezig en de fishboat meubelen passen naadloos in deze trend. Retro brengt je terug naar de jaren 70 en laat een basic collectie zien met opvallende kleuren, ronde vormen en een gebruikte look. De tuinmeubelen passen dan ook niet alleen in de tuin, maar de krukjes en kasten zijn ook prima in je interieur te verweven of in je serre. De fishboat meubelen geven een warm gevoel, de kleurrijke unieke producten biedeneen relaxte sfeer voor de echte liefhebbers.

Fishboat  milieuvriendelijk

Cradle 2 cradle, oftewel het hergebruiken en het creeren van een tweede leven voor de oude vissersbootjes is het principe achter deze collectie. De laatste jaren is er door schaarste ook gekozen voor afvalhout en oude en gebruikte planken van andere oorsprong, die in optiek worden verfraaid door deze in dezelfde kleuren en stijl te bewerken. Fishboat tuinmeubelen bieden een milieuvriendelijke oplossing om de afvalstroom te beperken en beter gebruik te maken van de materialen die anders als afval weggegooid zouden worden. zo helpen we met elkaar om de aarde en haar grondstoffen beter en bewuster te gebruiken en dat is natuurlijk goed voor iedereen.