Knit Collection

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Knit collection breien als trend

Ieder jaar weer dienen trends zich aan, de ene trend sterker als de andere, maar sommige verdienen het om opgepikt te worden. Zo zien we al enkele jaren een toenemende vraag naar vakmanschap, handwerk en authenticiteit, iets wat we terug zien in bijvoorbeeld de vraag naar steigerhout tuinmeubelen, vlechtwerk ofwel wicker gevlochten tuinmeubelen, maar ook de trend om zelf culinair bezig te zijn, bijvoorbeeld met een mooie barbecue in je tuin. Ook het "loomen" van kinderen en bomen voorzien van breisels is een aanloop geweest naar de brei-trend. Breipatronen en breisels zien we meer en meer terug in de huiskamer, met gebreide kussens, poefen, krukjes en bijvoorbeeld plaids. Met de Knit collection zien we dat deze trend zich ook een weg naar buiten heeft gevonden. Weerbestendig en innovatief met oog voor de trend van nu, we presenteren de nieuwe collectie van Curver.

Knit collection by Curver

Curver is al jarenlang marktleider en voorloper op het gebied van kunststof producten, met de nieuwe Knit collection laat het merk wederom zien waarom. De knit collection biedt een collectie kunststof bloempotten, poefen en tafeltjes met een breiwerk uitstraling, de buitenkant oogt als een fraai gebreid patroon en is in meerdere trendy kleuren leverbaar, zoals taupe-beige, grijsblauw en zachtbruin. Deze collectie is gepatenteerd en exclusief verkrijgbaar via Curver en haar dealers. Een prachtige serie die vraagt om uitbreiding en meer vervolg. iets wat nu al in de planning ligt voor de komende seizoenen. dan verwachten we ook de krukjes en aanvullende kleuren. Deze trend laten we niet links liggen , de Knit collection van Curver is een blijvertje.


Innovatieve Knit collection

De Knit collection van Curver is waarschijnlijk een van de meest innovatieve projecten in de wereld van tuinmeubelen en kunststof producten van de afgelopen jaren. Zorgvuldig is jarenlang gewerkt met een team van specialisten en gekeken naar het ultieme breipatroon dat geschikt zou zijn voor de unieke gebreide (knitted) uitstraling voor deze collectie. met een licht retro gevoel is Keter er in geslaagd om duurzaam kunststof hoogwaardig te verwerken en als een natuurlijk en warm product, nostalgisch en toch helemaal modern. De textuur van het kunststof voelt aan als een brei weefsel. Een zeer indrukwekkende nieuwe manier van 3D injectie spuitgieten van kunststof. Beleef kunststof opnieuw met deze sensationele collectie.