Lifestyle collectie

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Lifestyle tuinmeubelen

Lifestyle by Bukatchi is een moderne serie sfeervolle tuinmeubelen van acacia hout in de kleur lichtgrijs met een accent in het bekende bloemdecor. De Lifestyle collectie is een serie met tuinmeubelen en producten voor in de tuin, waarbij extra aandacht is besteed aan starters,  jonge ouders en kleine kinderen. De lifestyle collectie is voordelig en makkelijk in elkaar te zetten, met een klein budget krijg je zo een sfeervolle aankleding in je tuin, alles in dezelfde serie, vrolijk, fris en stijlvol.

Exclusieve lifestyle serie

De lifestyle serie is exclusief verkrijgbaar bij Tuinmeubelen.nl en via haar showrooms, nergens anders vind je deze uitgebreide collectie. Met een heerlijk assortiment voor de ouders zoals een adirondack loungestoel of een bistrosetje voor op het balkon, maar ook een bijpassend kinder assortiment met speeltafel met waterbak of kinderpicknicktafel kun je je tuin of balkon gezellig inrichten. Extra voordeel valt te behalen met de exclusieve voordeelpakketten. Ben je geïnteresseerd in een grotere partij? vraag dan naar onze speciale bulkprijzen.


Voordelige trend collectie

De lifestyle collectie is bijzonder laag geprijsd, zeker met de voordelige pakketten kun je voor een minimaal budget je tuin voor een klein bedrag aankleden en voorzien van deze acaciahouten tuinmeubelen. Smaakvol en laag geprijsd, een ideale combinatie voor de aankoop van je eerste tuinmeubelen. De hoge kortingen op deze collectie zijn geldig zolang de voorraad strekt, op = op dus wees er snel bij!