Plaids

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Sfeervolle plaids

Plaids zien we steeds vaker gebruikt worden in de tuin, op het terras of op het balkon. Met de plaids van het merk Cirino bieden we een aantal heerlijke zachte plaids die je kunt gebruiken in je loungeset of in je luie tuinstoel. Een plaid geeft je het gevoel van echt buitenleven, zie je jezelf al zitten rondom een tuinhaard of vuurtafel? Juist die extra uurtjes in de tuin zijn zo belangrijk, dat zijn de rustmomenten van de dag waarbij het buiten stil wordt en je nog even wat langer kunt nagenieten.

Plaids van Cirino

Plaids zijn een echte trend voor 2015, het is toch geweldig om in de voor of nazomer nog even een uurtje langer te kunnen genieten van je tuin of onder je overkapping buiten. Met een plaid van cirino is het net even wat aangenamer en kun je je heerlijk oprollen in je zachte deken. De zachte pluche stoffen geven het buitenzitten een sfeervolle en warme beleving..  Cirino bied naast deze plaids ook sierkussens aan en zelfs sierkussens in dezelfde stof als de plaids.


Plaids bij tuinmeubelen.nl

De plaids kun je online bestellen bij tuinmeubelen.nl , we hebben ook sierkussens in dezelfde stoffen en kleurstellingen als de plaids, dus combineer gerust je eigen sfeer bij elkaar. wat dacht je van de plaid in het grijs en de sierkussens juist in het wit? Ach , je weet zelf waarschijnlijk al precies hoe je tuin er uit gaat zien met deze mooie en praktische plaids..