Serveerwagen

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Serveerwagen  voor buiten

Lekker in de tuin genieten van een hapje en een drankje, want wat is er nu mooier als met vrienden of familie op je terras in de buitenlucht de vogels te horen fluiten en de frisse lucht in te ademen als je zit in je loungeset of tuinset. Zeker met een feestje of barbecue  is het fijn om wat extra ruimte op de juiste hoogte te hebben voor het neerleggen van wat bbq gereedschap of wat glazen.. Een serveerwagen biedt dan uitkomst, want op eenvoudige wijze rijd je een handige bijzettafel biju je barbecue of naast je tafel of tuinset. Zou houd je de ruimte op je tuintafel en kun je snel en gemakkelijk de flessen, extra bestek of schalen met hapjes er bij pakken. De serveerwagens zijn natuurlijk weerbestendig en kunnen gewoon buiten blijven staan. Zo is de serveerwagen decoratief wanneer deze niet wordt gebruikt, en snel en handig wanneer deze nodig is..

Serveerwagen voor extra gemak

De handige serveerwagens zorgen voor veel gemak tijdens het eten of bij een barbecue. Sommige serveerwagens zijn dan ook multifunctioneel, zoals de Keter BBQ entertainment serveerwagen. Deze is voorzien van een stalen werkblad waarop je ook groenten en vlees op kunt snijden en voorbereiden, eenvoudig schoon te houden  en voorzien van afgesloten kastjes en een stang aan de zijkant van de serveerwagen waar je een handdoek of wat BBQ gereedschap aan kunt hangen. Altijd op een werkhoogte zodat je niet constant hoeft te bukken, maar  op werkhoogte kunt werken en uitserveren.

Serveerwagen online kopen

De serveerwagen voor buiten kun je online bestellen bij tuinmeubelen.nl. Zo kun je veilig en vertrouwd je aanschaf doen, want niet alleen is onze website HTTPS beveiligd, ook zijn we aangesloten bij webwinkelwaarborg en kun je dus rekenen op de beste waarborgen voor aankopen online. Betalen is dan ook extra makkelijk met Ideal of een van onze vele andere betalingsmogelijkheden. Achterafbetalen via Afterpay? of middels overboeking, het kan allemaal.