Terrashaard

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Terrashaard sfeervol en warm

Niets heeft meer aantrekkingskracht als de warmte van echt vuur, de sfeer en beleving die hier van uitgaat is niet te vergelijken met iets anders. Met de terrashaarden van Cosi fires bieden we een collectie buitenhaarden die geïnspireerd zijn door kleur, ronde vormen en een strakke vormgeving. De terrashaarden zijn er in meerdere formaten en zijn eenvoudig in gebruik. Zo plaats je via de bovendeksel van de cosidrum eenvoudig een gasfles tot maximaal 5 kg. Deze terrashaarden zijn geschikt voor buitengebruik en hiermee een  echte eyecatcher. De buitenhaard wordt geleverd met lavasteen blokken  en kan worden afgedekt met een speciale hoes. Dit assortiment past binnen ons assortiment outdoor lifestyle, waarin we nog meer tuinproducten hebben geplaatst die een mens blij maken, zoals vuurtafels...

Terrashaard collectie

De collectie terrashaarden bestaat uit meerdere modellen en kleuren en is uit te breiden met een ombouw van glas die voor extra veiligheid zorgt rond de terrashaard. deze ombouw is geschikt voor alle buitenhaarden van de Cosidrums. De Cosidrums zijn er in 3 kleuren, Lichtgrijs, donkergrijs en limegroen, hiermee passen bij zowel de klassieke als moderne tuin. De 3 modellen verschillen van elkaar in hoogte, zo is het lage model overal te plaatsen, ook in de kleinere tuin of op  een dakterras, de middelste grootte heeft een afmeting van 70 cm en kun je dus prima als hotspot gebruiken in je tuin en deze integreert uitstekend met je loungeset. Het grootste formaat is extra hoog en deze is niet alleen goed toepasbaar in de tuin, maar denk ook eens aan de professionele mogelijkheden zoals binnen een horeca onderneming . Tuinmeubelen.nl verkoopt de terrashaarden van Cosi fires, een betrouwbaar merk met een goede reputatie op het gebied van gasverwarmingen.


Kwaliteits terrashaarden

 Voor de terrashaard is het van belang dat de veiligheid voorop staat, het is namelijk wel vuur en we werken met gas en dat is nooit zonder risico's. Hierom heeft tuinmeubelen.nl gekozen om te werken met een bedrijf dat gespecialiseerd is in gasverwarming, Cosi fires is het merk van GIMEG. Met jarenlange ervaring in de campingbranche en met merken als campinggaz en Cadac is dit bedrijf zeer goed in staat om veilige en hoogwaardige producten te leveren voor de juiste prijs. Kies dus voor de veilige produkten op onze webshop en bestel deze sfeermakers vandaag nog online!