Onderhoud

Liever achteraf betalen?
Betaal met Klarna Achteraf betalen

Topkwaliteit voor outlet prijzen
Profiteer van onze aanbiedingen

Gratis verzending *
met onze snelle bezorgservice

Dit zijn onze

Onderhoud

Zorg goed voor je tuinmeubelen met het juiste onderhoud

Of je nu net een nieuw tuinmeubel hebt aangeschaft en er trots op bent hoe prachtig het eruitziet, of je hebt een tuinset die al een paar jaar meegaat en je wilt ervoor zorgen dat je er nog lang van kunt genieten, goed onderhoud is essentieel om blijvend plezier te hebben van je tuinmeubelen. Bij Tuinmeubelen.nl bieden we een breed scala aan onderhoudsproducten die ervoor zorgen dat je tuinmeubels in topconditie blijven. We hebben reinigingsmiddelen, beschermingsmiddelen, producten om de kleur te behouden en op te frissen, coatings, en nog veel meer. Voor elk materiaal hebben we de juiste producten die de levensduur aanzienlijk verlengen.

Verschillende materialen, verschillend onderhoud

Elk materiaal heeft zijn eigen eigenschappen en vereist daarom een specifieke vorm van onderhoud. Op onze onderhoudspagina vind je gedetailleerde informatie over hoe je je tuinmeubelen het beste kunt reinigen. In veel gevallen kom je al een heel eind met water en een mild schoonmaakmiddel, maar als je echt grondig te werk wilt gaan, raden we aan om een geschikt onderhoudsproduct te gebruiken.

Reinigen en beschermen

Goed onderhoud van je tuinmeubelen omvat niet alleen het schoonmaken ervan, maar ook het beschermen tegen vuil en vocht. In de loop der tijd kunnen vuil en vocht je tuinmeubels aantasten, terwijl UV-licht ook invloed kan hebben op bijvoorbeeld de kleur van bepaalde materialen. Met de juiste beschermer voorkom je dit. Als je bijvoorbeeld een teak tafelblad hebt, kun je dit beschermen tegen vlekken van wijn of olie met een teak shield. Het aanbrengen is eenvoudig en de voordelen zijn jarenlang merkbaar.

Teak en kleur

Natuurlijke materialen zoals teakhout hebben de neiging om in de loop der tijd te vergrijzen onder invloed van de weersomstandigheden. Als je de natuurlijke kleur zo lang mogelijk wilt behouden, raden we het gebruik van een teakbeschermer aan. Hiermee behoud je de kleur tot wel vier keer langer. Aan de andere kant, als je juist die verweerde uitstraling mooi vindt, kun je met Instant Grey binnen een uur die karakteristieke drijfhout-grijze kleur bereiken. Voor oud teakhout is er de Vintage Teak Protector, die de warmbruine kleur weer naar voren haalt. Wat je smaak ook is, met de juiste onderhoudsproducten behoud je de gewenste kleur van je teakhouten tuinmeubelen.

Kwaliteit & garantie

Bij Tuinmeubelen.nl bieden we een hoogwaardig assortiment onderhoudsproducten aan. Voor onze uitgebreide collectie 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen hebben we bijpassende onderhoudsmiddelen beschikbaar. We garanderen uitstekende kwaliteit en bieden een garantie van 5 jaar op je tuinmeubelen. Goed onderhoud is een voorwaarde voor deze garantie, dus naast het behoud van de schoonheid van je buitenmeubels, is onderhoud ook belangrijk om deze garantie te behouden.