Alles over

tuinmeubelen.nl

Wie zijn we bij tuinmeubelen.nl?

Tuinmeubelen.nl is de outlet webwinkel van het moederbedrijf Frits Wolf Tuinmeubelen. Deze website is in het leven geroepen om een specifiek assortiment outlet tuinmeubelen van de merken 4 Seasons Outdoor en Taste by 4SO online met flinke korting aan te bieden.

Welke tuinmeubelen vind je op tuinmeubelen.nl?

Op deze webshop vind je alleen tuinmeubelen die voor een online actieprijs worden aangeboden. Het is daarom een beperkt assortiment, maar altijd voor een enorm scherpe prijs.

4 Seasons Outdoor & Taste by 4SO

De merken die we hier aanbieden zijn overwegend 4 Seasons Outdoor en Taste by 4SO. Dit zijn 2 topmerken van Nederlandse bodem die uitblinken in kwaliteit, design, materiaalgebruik en comfort. Omdat jaarlijks een groot deel van deze collectie wordt vervangen, kunnen we uitlopende collectie hier met extra korting aanbieden.

Prijzen

Ons assortiment bestaat dus alleen uit kwalitatief hoogwaardige tuinmeubelen. Ondanks dat je deze koopt met een mooie korting, is de prijs gebaseerd op kwaliteit, comfort en design. Past dit niet in je budget, dan is dit geen probleem uiteraard. 

Lees hier meer over de alternatieven >