Biohort MiniGarage

De MiniGarage is ideaal om je spullen op te bergen. Klik op de MiniGarage om je eigen MiniGarage te configureren.
Biohort

Biohort is een Oostenrijks merk dat verschillende opbergmogelijkheden van zeer hoge kwaliteit biedt. Biohort geeft maar liefst 20 jaar garantie op hun producten. 

Materiaal

In deze moderne MiniGarage zijn al je spullen optimaal beschermd tegen weer en wind, de MiniGarage is namelijk volledig waterdicht. De MiniGarage is gemaakt van kwalitatief vuur verzinkte staalplaten die voorzien zijn van een polyamide gebrandlaakte laag.

Basisuitrusting

Bij aanschaf van een MiniGarage ontvang je al een opbergsysteem die je aan de binnenkant van de deur ophangt, hierbij ontvang je ook 6 ophanghaken. 

Frame

Om de MiniGarage berging op te zetten kunt u kiezen uit 3 verschillende frames.

  1. De aluminium bodemplaat samen met het bodemframe,
  2. De Smartbase
  3. De Smartbase Plus

Belangrijk: Indien u kiest voor de aluminium bodemplaat, dan is het bodemframe VERPLICHT. Anders kunt u de berging NIET opzetten. (bij de Smart- en SmartBase Plus zit de aluminium bodemplaat er standaard al bij)

Montage

Het Biohort montage team kan jouw MiniGarage en/of Smartbase (Plus) in elkaar zetten. Dit kunt u allemaal kiezen in de laatste stap van de configurator.
Let op, er zijn wel voorwaarden voor de installatie. De checklist zie je hieronder:

  • Voor de installatie is minimaal 50 cm ruimte rond de fundering nodig. 
  • Voor SmartBase: Conditie van ondergrond moet beton zijn, GEEN aarde of gras. 
  • Voor SmartBase Plus: Conditie van ondergrond op een diepte van 50 cm (voor eventueel proefboringen). Ook moet de grond van aarde zijn, GEEN wortelgestel of betonfundament. 

Blogs over Biohort