Levertijden Tuinmeubelen.nl

De levertijden van onze producten verschillen per merk. Voor de actuele levertijd adviseren wij altijd op de productpagina van het product te kijken. Doordat wij per merk verschillende levertijden hanteren, kan het zijn dat je bestelling met verschillende transporteurs op verschillende dagen wordt bezorgd. Wij houden je tijdens het proces op de hoogte wanneer je welk product kunt verwachten. LET OP: De levertijd geldt pas vanaf de 1ste werkdag na uw bestelling.

Externe Transporteur

Grote producten zoals tuinsets, loungesets, tuintafels en parasols worden geleverd door een externe transporteur. Zij nemen van te voren contact met u op om een afspraak te maken voor levering. Hou uw mail en telefoon dus goed in de gaten!

Postpakketten

Kleine producten van maximaal 100x50x50 cm met een gewicht tot 30 KG worden over het algemeen per pakketdienst verzonden. Hiervoor ontvangt u vaak per e-mail een track&trace code voor verzending. Wij werken samen met veel verschillende pakketdiensten: PostNL, DHL, DPD en in sommige gevallen met UPS.

Na de uiterste bezorgdatum nog niets gehoord?

Vervelend om te horen dat u nog niks gehoord heeft over de status van uw bestelling. Wij lossen dit graag voor u op. Vul het formulier onderaan deze pagina in om gëupdatet te worden over uw pakketstatus.

Niet thuis bij bezorging?

U wordt vooraf geinformeerd, zodat u thuis kan zijn bij de levering. Bent u niet thuis, waardoor het pakket niet afgegeven kan worden, dan kan de vervoer extra kosten in rekening brengen. Uiteraard proberen ze het alsnog af te geven in de buurt, als dit kan. Om extra kosten te voorkomen, neem altijd vooraf contact met ons op, als u weet dat u niet thuis kan zijn bij de bezorging. Wij kunnen dan kijken naar een ander bezorg moment, om zo onnodige kosten en moeite te voorkomen. 

U kunt ons bereiken op:
Snelste manier is de Live chat op tuinmeubelen.nl

En bij spoed kunt u de onderstaande kanalen ook nog extra berichten:

E: klantenservice@tuinmeubelen.nl
T: 035-8200321
Whats app: 06-84827338

LET OP

Wanneer u niks hebt gehoord van een transporteur, kunt u contact met ons opnemen in de middag van de uiterste bezorgdatum. Als er op de productpagina staat 1-3 werkdagen en u besteld op een maandag, dan is de 1ste werkdag dinsdag. Dat betekend dat woensdag (2de werkdag) en donderdag de 3de werkdag is. Dat betekend dat u uiterlijk donderdag je bestelling in huis mag verwachten. Graag vragen wij u om tot in de middag te wachten om contact met ons op te nemen. Sommige transporteurs nemen pas op de dag van levering contact met u op. Wat hierin ook helpt is door uw spambox in de gaten te houden en/of uw voicemail.

Wacht dus de uiterste bezorgdatum af, voordat u contact met ons opneemt voor de status van uw bestelling. 

Levertijden per merk

4 Seasons Outdoor levertijd

4 Seasons bezorgd doorgaans binnen 5 werkdagen wanneer u voor 15:00 besteld. De nieuwe tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor worden met VOS logistics bezorgd. Vos Logictics zal altijd vooraf via de mail u informeren over de levering van uw bestelling. Heeft u na 5 werkdagen geen bericht ontvangen, dan graag contact met ons opnemen: klantenservice@tuinmeubelen.nl. Kleine producten zoals een onderhoudsmiddel, kussentje, dienblad etc., worden doorgaans per PostNL op werkdagen binnen 1 a 2 werkdagen verstuurd. U ontvangt dan van postNL een track trace bericht. Let op, vaak worden deze kleine artikelen los verstuurd van de grote artikelen, waardoor u dus 2 zendingen ontvangt.

Taste 4 Seasons levertijd

Taste 4SO bezorgd doorgaans binnen 5 werkdagen wanneer u voor 15:00 besteld. De nieuwe tuinmeubelen van Taste by 4 Seasons worden met VOS logistics bezorgd. Vos Logictics zal altijd vooraf via de mail u informeren over de levering van uw bestelling. Heeft u na 5 werkdagen geen bericht ontvangen, dan graag contact met ons opnemen: klantenservice@tuinmeubelen.nl. Kleine producten zoals een onderhoudsmiddel, kussentje, dienblad etc., worden doorgaans per PostNL op werkdagen binnen 1 a 2 werkdagen verstuurd. U ontvangt dan van postNL een track trace bericht. Let op, vaak worden deze kleine artikelen los verstuurd van de grote artikelen, waardoor u dus 2 zendingen ontvangt.

Garden Impressions levertijd

Bij Garden Impressions worden vrijwel alle artikelen die voor 14:00 besteld zijn, de volgende werkdag geleverd. Bekijk voor de zekerheid altijd de productpagina van het bestelde artikel om er zeker van te zijn dat u het optijd ontvangt. U ontvangt altijd van de desbetreffende vervoerder via de e-mail een bericht. 

Exotan levertijd

Exotan levert vóór 12:00 doorgaans in 3 werkdagen na bestelling. Bekijk voor de meest accurate informatie altijd de productpagina. De desbetreffende transporteur, zal vooraf altijd per e-mail contact met u opnemen, met betrekking tot de levering van uw bestelling. Heeft u na 3 werkdagen nog niks gehoord, dan graag contact met ons opnemen: klantenservice@tuinmeubelen.nl

Hartman levertijd

Hartman bezorgd doorgaans binnen 5 werkdagen wanneer u voor 15:00 besteld. Hartman levert grote tuinmeubelen met de vervoerder Duchned, welke vooraf contact met u op neemt over de levering. Dit doen ze per mail, dus houd ook uw spamm box in de gaten. Kleine producten die met pakketpost kunnen, worden verstuurd met PostNL. U ontvangt dan een track trace code van postnl. Heeft u na 5 werkdagen nog niks vernomen, trek dan aan de bel en mail ons op: klantenservice@tuinmeubelen.nl

Sens-Line levertijd

Sens-Line tuinmeubelen die groot zijn, worden door Rejo Koeriers verstuurd. Zij zullen altijd per mail contact met u opnemen met betrekking tot de bezorging. Grote tuinmeubelen worden binnen 10 werkdagen bezorgd, wanneer u voor 15:00 besteld. Kleine artikelen die met pakketpost kunnen, hebben een levertijd van 3 werkdagen, wanneer u voor 15:00 besteld. Kleine pakketten worden vaak met Postnl of DHL verstuurd, waarbij u per mail een track trace code ontvangt. Heeft u na deze werkdagen geen bericht ontvangen? Neem dan contact met ons op: klantenservice@tuinmeubelen.nl 

AeroCover levertijd

Bij AeroCover worden vrijwel alle artikelen die voor 14:00 besteld zijn, dezelfde werkdag nog verstuurd. Bekijk voor de zekerheid altijd de productpagina van het bestelde artikel om er zeker van te zijn dat u het op tijd ontvangt. Deze artikelen worden altijd met PostNL verstuurd, waarbij u op werkdagen binnen 24 uur een track trace code ontvangt per e-mail.

Biohort levertijd

Biohort verkoopt bijzondere producten. Veel van de Biohort producten worden op maat samengesteld en verwerkt. Door de samenstelling is de levertijd ongeveer 3 a 4 weken. Wacht daarom altijd de eerste week af, voordat u contact met ons opneemt voor de orderstatus. Heeft u bij uw Biohort bestelling ook een installatie service afgenomen (wat ik aanraad) dan is de levertijd langer, gezien de planning van de monteurs. De monteurs ontvangen uw order en zullen contact met u opnemen om een installatie dag met u af te stemmen.

Contactformulier orderstatus