Tuinmeubelen.nl reviews verzamelen wij via Kiyoh. Kiyoh is onderdeel van Thuiswinkel waarborg, ook wel bekent als thuiswinkel.org. Thuiswinkel waarborg komt op voor de belangen van de consument zodat u veilig online aankopen kan doen op een betrouwbare webwinkel.

Kiyoh beoordelingen tuinmeubelen.nl


Controle van Thuiswinkel waarborg

Het thuiswinkel waarborg controleert elke aangesloten webwinkel op technisch en juridisch vlak. Zij kunnen dan de garantie geven dat deze webwinkel eerlijk en betrouwbaar is, waar u veilig op kunt winkel. Daarom mogen wij ook het thuiswinkel logo voeren op tuinmeubelen.nl.

 

Thuiswinkel waarborg kom op voor de consument

Het thuiswinkel waarborg komt op voor de belangen van de consument. Mocht u een conflict hebben met ons, dan kunt u bij het Thuiswinkel waarborg een melding maken, waarna zij voor u opkomen. U kunt op deze pagina een klacht indienen: https://www.thuiswinkel.org/helpcenter/klacht-indienen/. Zij beoordelen de kwestie en nemen vervolgens contact met tuinmeubelen.nl op, om uw vraagstuk met ons te bespreken en daarbij een passende oplossing te bemiddelen.

 

Waarom opletten of er een webwinkel keurmerk is?

Een keurmerk is belangrijk voor uw eigen veiligheid. Er zijn veel websites die er betrouwbaar en professioneel uit zien, maar dit helaas niet zijn. Lees hier meer waarom je moet opletten of dit keurmerk er is: https://www.thuiswinkel.org/veilig-online-shoppen/waarom-letten-op-een-keurmerk/.

 

Wij betalen voor uw veiligheid

Thuiswinkel waarborg is niet zomaar een keurmerk. Tuinmeubelen.nl betaald elkaar zodat wij getoetst kunnen worden op onze en uw veiligheid. Zo wordt er getest op cyber veiligheid en of onze algemene voorwaarden wel juist zijn. Dit keurmerk is niet gratis: https://www.thuiswinkel.org/webshops/lid-worden/kosten-lidmaatschap/ wel vinden wij het belangrijk als u een groot bedrag uit geeft op tuinmeubelen.nl, dat u weet dat dit 100% betrouwbaar en veilig is.

 

Wat is Kiyoh ?

Kiyoh is een review website, welke onafhankelijk is. Hierop kunnen consumenten die bij ons gekocht hebben een beoordeling achter laten over hun ervaring bij onze organisatie. Doordat zij onafhankelijk zijn weet je dat de beoordelingen daar ook eerlijk zijn, zonder dat dat wij hier invloed op hebben. Een slechte review kunnen wij bijvoorbeeld niet weg halen of zelf aanpassen.

 

Wie schrijft een beoordeling ?

Doorgaans zijn consumenten eerder geneigd om een review te schrijven als iets verkeerd gaat. Als alles goed gaat, ervaren wij dat de intrinsieke motivatie om een review te schrijven lager is. Daarom vragen wij per mail proactief iedere consument om een review achter te laten op Kiyoh. Wij moeten dus veel tijd en energie steken om iedereen ons te laten beoordelen, zodat de verhoudingen valide zijn. Ondanks de inzit, zien wij dat niet iedereen schrijft.

 

Meer dan 99% is tevreden

Niet iedereen schrijft een review, omdat het een extra handeling is, maar als er iets mis gaat wordt er wel vaak geschreven. 99% van de bestellingen gaan goed en als er iets verkeerd gaat lossen wij dit altijd netjes op. Helaas lukt het ons niet, om te zorgen dat iedereen die bij ons besteld, ook een review achter laat. Wilt u dit wel doen, dan kan dit hier: https://www.kiyoh.com/reviews/1047036/tuinmeubelen_nl.

 

Echte reviews

Doordat Kiyoh onderdeel is van thuiswinkel waarborg en daarbij onafhankelijk is en echt op komt voor de consument, weet je dat de reviews echt zijn. Enkel consument die bij ons besteld hebben, kunnen ook een review schrijven. Mocht daarbij de review negatief zijn, dan kunnen wij dit niet aanpassen. Enkel de consument kan dit doen.