Filteren

4 Seasons Outdoor Parasol

 

De mooiste parasols om lekker uit de zon te zitten!

Gekozen filters:
  1. Merk
    4 Seasons Outdoor

27 resultaten in 4 Seasons Outdoor Parasol

27 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

27 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
4 Seasons Outdoor Parasol

50 shades of parasols

Zon is fijn, maar in beperkte mate. Zonnebrandcrème is niet voor iedereen een ideale oplossing, want voordat je het weet ziet je hele gezicht wit. De eerste dag van de crème, de volgende dag door puistjes.

Verbranden is daarentegen ook geen pretje. Het is ongezond, doet pijn en is niet erg sexy. Wil je wél in de zon zitten, maar niet eindigen als een aangeblakerde Engelsman na een dagje Scheveningen? Koop dan een parasol. 

Waarom een parasol kopen?

Een parasol is een onmisbaar item in je tuin. Waarom? Om verschillende redenen. Zo biedt een parasol bescherming. Het is de makkelijkste oplossing om meer schaduw in je tuin te creëren, waardoor je eindeloos én verantwoord kunt genieten van het zomerse weer.

Daarnaast zorgt een parasol ook voor sfeer. Het staat hartstikke gezellig in de tuin en houdt de warmte nog een beetje vast als het afkoelt ‘s avonds.

Van parasolvoeten tot een grote parasol en zweefparasols

Een plekje in de schaduw is fijn. Ben jij om die reden op zoek naar parasol voor in je tuin? Dan hopen we dat je nog geen keuzestress hebt.

Parasols zijn er tegenwoordig in duizend verschillenden uitvoeringen, maten en vormen. Sommige kantelen en anderen kunnen weer 360 graden draaien. Natuurlijk blijven wij niet achter. Ook bij tuinmeubelen.nl kun je kiezen uit veel verschillende parasols. Maar dan wel lekker overzichtelijk.

Denk bijvoorbeeld aan een zweefparasol, een balkonparasol, een strandparasol, een paviljoen en ga zo maar door. Ook kun je kiezen uit verschillende soorten parasolvoeten om je zonnescherm op de grond te houden. Ook niet onbelangrijk. Tenzij je erg van vliegeren houdt.

De zweefparasol

Ben je al bekend met de zweefparasol? Het grote voordeel daarvan is dat je de voet naast de tafel kunt plaatsen. Hierdoor heb je meer schaduw met een minder grote parasol. Daarnaast kun je de zweefparasols dus heel flexibel neerzetten, zonder dat er een gat in je tafel nodig is.

Je kunt een zweefparasol kantelen voor meer schaduw, sommige zelfs 360 graden draaien. Zo draai je ‘m makkelijker mee met de zon en maak je er optimaal gebruik van – van zonsopkomst tot zonsondergang.

Ruime keuze uit parasolvoeten

Een parasol kan niet zonder parasolvoet. Een goede parasolvoet is onmisbaar als je jouw parasol op een stabiele manier wilt neerzetten. Of je nu een traditionele parasol hebt staan of dat je al gebruik maakt van een moderne zweefparasol, met een goede houder zorg je ervoor dat hij veilig op zijn plaats blijft staan.

We hebben parasolvoeten in verschillende maten en gewichten. Zo hebben we bijvoorbeeld mooie antracieten en betonnen parsolvoeten, maar ook zandzakken om de parsol nog meer te verzwaren.

Op zoek naar een parasolvoet? Je kunt bij ons diverse parasolvoeten aanschaffen. Kijk daarbij wel goed naar het type parasol dat je zelf hebt staan. Bijvoorbeeld een zweefparasol, reguliere parasol, vierkante parasol, ronde parasol of grote parasol. Kies vervolgens een parasolvoet die geschikt is voor jouw parasolsoort.

Op die manier schaf je een voet aan waarmee je nog jarenlang vooruit kunt. Van slijtage of andere mogelijke problemen heb je nooit last. Je kiest bij ons altijd voor parasolvoeten van een hoge kwaliteit, waardoor je veilig en betrouwbar kunt relaxen in de schaduw.

Een parasolhoes houdt jouw parasol mooi

Is het over met de zon? Als je de parasol inklapt, kun je het parasoldoek het beste beschermen met een speciale parasolhoes. Zo zorg je ervoor dat de verschillende invloeden van het weer zo goed mogelijk worden geweerd. De parasolhoes zorgt voor een goede bescherming, zodat je nog jarenlang van jouw parasol kunt genieten. 

Kleuren en materialen

Wij hebben parasols in verschillende kleuren en maten. Van simpele maar mooie witte, grijze en zwarte parasols tot knalrode, groene en paarse parasols. Net waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Ook kun je zelf de vorm van je parasol uitkiezen. Zo kies je uit een ronde, vierkante of rechthoekige parasol. Alles is mogelijk, waardoor je altijd wel een parasol vindt die past bij de stijl en vorm van jouw tuin. 

Parasol-aanbiedingen 

Niet gelogen, wij hebben de beste parasol- aanbiedingen. Waarom? Omdat wij niet alleen aan het einde van het zomerseizoen parasol aanbiedingen hebben.

Nee tuurlijk niet, een parasol komt namelijk het beste van pas in de zomer. Bij ons vind je het hele jaar door parasols voor zonnige prijzen. Ja, ook in ze zomer! 

Parasols online kopen

Parasols online kopen? Dat kan bij ons. Is ook handiger en comfortabeler trouwens. Jouw parasol wordt dan namelijk gewoon thuisbezorgd. Scheelt jouw weer een hoop stress en sjouwwerk.

Want die grote zweefparasol prop je niet alleen lastig in je Nissan Micra, maar ook in je jeep wordt het proppen. En bovendien til je jezelf een hernia aan een parasolvoet.