Houten parasol

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Op dit moment hebben we geen houten parsols in ons assortiment. Toch op zoek naar een leuke parasol? Neem dan eens een kijkje bij onze andere soorten parasols:
-Zweefparasol
-Ronde parasol
-Vierkante parasol

Houten parasol nodig?

De houten parasol zorgt voor een prachtige natuurlijke uitstraling in je tuin, vooral wanneer je ervoor kiest om een relatief licht doek te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat bijvoorbeeld je planten en een vlonder zo mooi mogelijk uit zullen komen, al is de houten parasol ook heel goed in samenspraak met een tuinhuisje te plaatsen.

Houten parasol frame en stok

Je kiest met een houten parasol voor een frame en een stok van hout, aangezien dit de belangrijkste elementen in de parasol zijn, naast het doek dat er over gespannen wordt. Het doek zorgt voor een goede bescherming tegen de Uv-straling van de zon, terwijl het frame en de stok ervoor zorgen dat de parasol de juiste vorm aanneemt en netjes blijft staan. Schaf bovendien een goede parasolvoet aan die geschikt is voor de houten parasol, zodat deze netjes blijft staan, ook op het moment dat er een keer wat wind op komt zetten.


Type houten parasol

Binnen de houten parasols kun je uiteraard kiezen voor een aantal verschillende vormen. Kies bijvoorbeeld voor een rond exemplaar, of aan de andere kant juist voor een vierkante parasol. Wat je voorkeur ook heeft, de kans is groot dat je met het houten materiaal goed uit de voeten kunt. Je kunt online kiezen uit een groot aantal verschillende modellen, maar we nodigen je ook graag uit bij ons in onze showrooms. We kunnen je daar diverse houten parasols laten zien, zodat je op basis daarvan een keuze kunt maken voor een exemplaar dat je bij je in de tuin kunt plaatsen.